Çarşamba, Mart 24, 2010
Gladyatör Spor Ayakkabı
{gladiator+sneaker=gladiaker} gibi bir terim kullanılabilir buna, yoksa daha yaratıcı bir adı var mı :))
Haftasonu bir Nike mağazasında gördüm bu ayakkabıları, uzun uzun inceledim. Sevdim mi, sevmedim mi bir türlü karar veremedim :)) Ayakta güzel de durabilir kötü de, henüz denemediğim için bilmiyorum.
Siz beğendiniz mi bu gladyatör spor ayakkabıları?
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Bence gayet güzel klasikler pek tarzım değildi zaten:) bunu da pek bi sevdim yahu! yaz gelse de alsam^^
YanıtlayınSilMerhaba,
YanıtlayınSilBöyle bakınca güzel gibi duruyorlar ama ayakta çok farklı durabilirler. Sanki güzel durmaz gibi geliyo :) Ama şortla belki değişik bi tarz yakalanabilir :)
Toprak tonlarında ya da jean şortlarla, safari takımlarla güzel durabilir.
YanıtlayınSilaslinda guzel ama sanki parmak kismi cok acik gibi geldi bana, rahat olur yahu hem rahat hem pufur pufur :)
YanıtlayınSilgıcık görünüyor :DD
YanıtlayınSillaçin senin blogunda görüpte "iğrenç" dediğim ilk şey oldu. tabi bunun senle ilgisi yok, olamazda. bunun beni ilk defa hayal kırıklığına uğratan nike ile alakası var. ay bunlarr neeeeeee bayılıcaaaaaaaaamm :S :S :S
YanıtlayınSilBağcık yerine cırt bantlar veya aynı renkte lastik kullanılabilirdi ... ve nike amblemi daha küçük olsa daha şık durabilirdiiii bencee
YanıtlayınSilÖn tarafı çok açık ve bu modellerde genelde böyle.Bana göre çok estetik durmuyor.Daha kapalısını bulsam bende alacağım.
YanıtlayınSilburnu kapalı olsa cok sevebilirdim sanırım ama bu haliyle ı ıhh
YanıtlayınSilyok, çirkin..:)
YanıtlayınSilbence igrencler...
YanıtlayınSilİnce ayaklılarda güzel durabilir. Ayakkabının tarzına göre giyinildiğinde hoş görünür elbette ama yalnızca trend olarak kalır. Sonra unutulur gider. Genel anlamda sevdiğimi söyleyemem.
YanıtlayınSilSevgiler...
slm cnm öncelikle;)
YanıtlayınSililk yorumum olumsz olacak bn hiç sewmedim :(
kısa ve net olarak çok abeci duruyor.
YanıtlayınSilyalnız şu isim {gladiator+sneaker=gladiaker} cuk oturmuş. daha iyisini bulamaz nike'da gerçekten böyle bir tasarım var mı?
YanıtlayınSilBende haftasonu ayni modeli gördüm gümüs renklisini görmüstüm. Siyahi olsa denerdim ama denemedim.
YanıtlayınSilGayet hos ve rahat bir model diye düsünüyorum ;) Tabiki denemeden karar verilmez uzaktan.
cık ben sevmedim:)
YanıtlayınSilgüzel görünüyolar siyahını begendim :)
YanıtlayınSilMerhaba öncelikle...
YanıtlayınSilBenim fikrim kötü olduğuna dair..
burnu çok açık parmakları kötü gösterir diye düşünüyorum
Bedava verseler giymem,üstüne para verseler belki.. :P
YanıtlayınSilLaçin parmak uclarının oldugu bölüm hayli açık duruyor, biraz daha kapalı olsaydı ben begenebilirdim:)
YanıtlayınSilGladyatörün modası geçmiyo mu hala yaa?Çok rahat olduklarına eminim ama görüntü...bilmiyorum...
YanıtlayınSilBen çok beğendim, hasta oldum hatta.
YanıtlayınSilBundan alıp, yazın truvalı helen gibi gezicem :)
senin bu yazini gormeden nitrolicous'ta bu sandaletleri gorup dun gece blogumda bahsetmistim, simdi birileri yine co$masin aman :)) sandaletleri yakindan gormedim ama uzaktan bile yarim kalmis bir tasarim gibi gorunuyor :)
YanıtlayınSilben bunlara karşı pek bişi hissetmedim ama sanırm beğenmediğim yön ağır basacak :)üste para verseler giyerim sanırım :D:D:D:
YanıtlayınSilŞenay