Pazartesi, Mart 22, 2010

Lush Big Şampuan

Daha önce bu yazımda Jumping Juniper şampuanı, bu yazımda ise Daddy-o' yu anlatmıştım.
Jumping Juniper bitince yeni bir şampuan arayışına girdim ve Lush' ın bu sefer meşhur ürünü Big adlı şampuanı aldım.


10 gündür bu şampuanı kullanıyorum, çok da memnunum, artık yorumlarımı yazabilirim. Öncelikle şampuanın yapısı ne katı ne de sıvı, bu yüzden alışması biraz zaman alabilir. İçinde deniz tuzu, yosun ve limon suyu var. Deniz tuzu oldukça kalın parçalar halinde ve eğer kabından aldığınız gibi saçınıza sürerseniz köpürtmeniz biraz zor.
Önce elinize bir parça alıp-biraz ıslatıp-elinizde köpürtüp saçınıza sürerseniz çok güzel köpürüyor. Kokusu kabından koklayınca ağır gibi gelse de saçınızda çok ferah bir koku olarak kalıyor. Lush' ın satış sitesindeki yorumlarda bu şampuanın saçı arındırdığı için sertleştirdiğinden ve taramada sıkıntı yarattığından bahsedilmiş. Saçımda şu an kat kat boya, en son da balyaj olmasına rağmen benim saçımda hiç böyle bir sıkıntı olmadı, aksine  artık saç kremi bile kullanmıyorum. Tabii saçın yapısına göre bu sonuç farklılık gösterecektir. 
Fiyatı 37.50 lira, ama oldukça az kullanmak yeterli olduğu için uzun süre dayanacağını düşünüyorum. 

9 yorum:

  1. konudan alakasız yorumdur:) header süper duruyor, resimi daha bile büyütebilirsin cok güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  2. Ben de Lush'ın Rehab şampuanını kullanıyorum. Bitince ben de bu şampuandan alayım. Pek sevmedim Rehab'ı. Tavsiyen için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. sabunları hariç 1 kere Lush'tan cilt bakım ürünü aldım (tonik). Hiiiç memnun kalmadım. Anında alerji yaptı ama şampuanı merak ettim :)

    YanıtlaSil
  4. Lush dan ben de pek memnun kalmamıştım ama merak da ettim şampuanı

    YanıtlaSil
  5. Canım 10 gün kullanıp en azından gözlediğini belirtmen çok güzel..bazıları 2 gün kullanır bir ürünü hemen tanıtım yapar.Bu konu bence önemli...

    YanıtlaSil
  6. Ben de Lush'ın cilt ürünlerini kullanıyorum, ilk defa cildimi bu kadar iyi arıtan, besleyen ve yağlı cildimin yağlanmasını engelleyen ürünleri orada buldum! Çok memnunum. Ve cidden uzun süre kullanılabiliyor ürünleri, bana da başta pahalı gelmişti, ama diğer ürünleri 3-4 haftada bitirdiğimi, Lush'ın 2-3 ay gittiğini görünce karda olduğumu farkettim. Saçıma uygun şampuan bulursam onu da alayım madem :)

    YanıtlaSil
  7. Aaaa Lush oldum bir anda. Ben yeni keşfettim burayı bir arkadaşım önerdi. Benim de saçlarım çok kıvırcık ve kuru. Biraz düzleşmesi hem de nemlenmesi için "Curly Wurly" şampuanını aldım. Daha 1-2 haftadır kullanıyorum. Az daha kullanayım blogda yazarım diyordum :) "Big"e de uzun uzun bakmıştım o zaman ama benim saçıma diğeri uygundu. İçinde katkı maddesi olmaması çok iyi. Bir de dediğin gibi köpürtmesi çok zor oluyor. Bir de benimkinin içinde hindistan cevizi parçaları var hem de kocaman kocaman, rendelenmiş gibi, yesen olur yani o derece :))

    YanıtlaSil
  8. Bu arada header'daki resmin çok tatlı ;)

    YanıtlaSil
  9. Canım, çok sevinerek okudum bu yazını, Lush şampuanları çok merak ediyorum, benim saçım da seninki gibi kat kat boyalı...kuru.
    denemeyi düşünüyorum bunu.
    çok teşekkürler Laçincim. Sitenin yeni teması harika olmuş. :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.