Cuma, Mart 12, 2010

Woz' lar yine Markafoni' de


Woz maceramı bu ve bu yazımdan hatırlayanlar olacaktır. Bugün markafoni' de daha da ucuz fiyattan satışı başladı. Mailime numara ile ilgili sorular gelince bir yazı yazmak istedim.

Ben açık ayakkabıda 38, kapalı ayakkabı-çizme-spor ayakkabıda 39 giyiyorum. 
Woz' ları 40 numara aldım.

Bu şekilde kendinize olacak numarayı daha rahat anlayacağınızı düşünüyorum.
Son olarak da markafoni davetiyesi isteyen mail adresini yorum olarak yazabilir veya bana mail atabilir veya buradan direkt üye olabilir.

12 yorum:

  1. Laçincim , bugün ilk defa yeşil puf eteğimi giydim , ilgiyle süzen bakışlara maruz kalıyorum , gerçi bende biraz alışkınlar bu tip şeylere ama , çok tatlı oldum:)) Teşekkür ederim...Bu arada senin boyun baya uzunmuş benim eteği kısaltmam gerekti :)))

    YanıtlaSil
  2. Tamda markafonide woz ları görünce senin pembe woz yazını bulmak için stene girdiğimde bu başlıkla karşılaşmak iyi oldu :D ben 37 giyiyorum ohalde 38 alacağım Woz beni sen teşvik ettin:)

    Şenay

    YanıtlaSil
  3. Canım açıklamaların için çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  4. Ben de almak istedim.Ama maalesef 39 kalmamış:((

    YanıtlaSil
  5. bende markafoniden alışveriş yapmak istiyorum ama üye olmayı beceremedim davetiyeniz email adresinize gönderildi deniyor ama bişey yok yardımcı olursanız sevinirim bende bu çizmelerden istiyorum:((gulnurbayture85@hotmail.com

    YanıtlaSil
  6. 36'sını satışa koymamışlar bile :( Kahverengisini de beğenmedim :(

    YanıtlaSil
  7. görünce hemen senin woz maceran aklıma geldi...
    çok beğendim ama nasıl giyeceğim konusunda kararsız kaldım...
    hadi laçin annat biraz da alalım...
    =)))

    YanıtlaSil
  8. Limongo ya üye olmak istiorum ama bir türlü olmuyor nası olabilirim..

    YanıtlaSil
  9. canım verdiğin bilgiler için teşekkürler.. bu çizmelerde ne güzelmiş pembe pembe... :) ben de almak isterim bi tane aslında. bi yarışmaya hazırlanıyorum bi de. mavi'nin yarışması. haberiniz vardır belki. dilerseniz bu adrestende bakabilirisiniz; http://www.mavipeople.com/

    YanıtlaSil
  10. benim numaram kalmamış:( valla alacaktım

    YanıtlaSil
  11. merhaba,

    tüm çalışmalarınız ilham verici,sürekli takipteyim. :) bi de küçük bir problemim var markafoniye üyr olmak istiyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler...

    YanıtlaSil
  12. markafoni hakkında bir yazı açılmışken burada paylaşmak istediğim bir konu var. takip edenler bilir geçenlerde markafoni sitesine twigy love serisi babetler gelmişti. dayanamayıp sipariş verdim. babetler pembe ve üzerinde beyaz kurdalesi vardı. bugün ürün elime geçtiğinde hüsranla karşılaştım. elime leş gibi bir babet geçti pembeler pembelikten çıkmış beyaz kısımları simsiyah altı leş gibi.. neye uğradığımı şaşırdım. hemen siteye girip durumu kendilerine belirttim. umarım cevap verirler. başına bu tarz olay gelen varmı? markafoniden ilk siparişimdi şansımdan mı yoksa bu sitenin prosedürümü.. açıkcası hala şoktayım..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.