Pazartesi, Mart 22, 2010

Bu Haftasonu:1

Bu haftasonu biraz gezme, biraz oburluk, biraz toparlanma ve biraz da yeni üretimlere başlangıçla geçti. 


1. Şaşkınbakkal Günaydın Burger House, bence Dükkan' dan daha iyi (en azından benim damak tadıma göre), obur günler için birebir :))
2. Bu ara çizgililere fena falde taktım. Hatta cuma günü pazardan iki tane daha çizgili tunik aldım, bu da onlardan.
3. Yine kumaş çiçeklere dönüş yaptım. Bakalım inşallah bunları bitirebilirim. [Bu arada uzun zamandır ilk defa açık renk oje kullanıyorum, değişik geldi. ]
4. Bu fotoğraf hakkında sadece "sonunda" yazsam da yeter aslında. Evimizin tek adam gibi halısı olan Step halımızı şikayetlerimiz üzerine geri göndermiştik. Bir güzel temizlemişler, astarını değiştirmişler, yeni geldi. Sonunda salon eski haline geri döndü.

5 yorum:

  1. günaydın burger house kesinlikle dükkan dan daha iyi. taneli hardalı da çok güzel. ben şaşkınbakkal daki süleyman bey e ısrarla niye bu hardaldan satmadıklarını sorunca dayanamayıp iki küçük kutu bana vermişti:)

    YanıtlaSil
  2. Afiyet olsunnn, kolay gelsinnn..

    Laçincim bende önümüzdeki ay oturma odasını yenilemeyi düşünüyorum ve halı alırken aklımda senin bu step halın vardı. Memnun değil misin? Tavsiye eder misin? Yaşadığın sorun neydi? Yazarsan sevinirim.. Öpüyorum canım..

    YanıtlaSil
  3. *anne müdürü: Aynı fikirdeyim.Hardalı çok sevmediğim için denemedim ama bu kadar iyiyse bir dahakine mutlaka deneyeceğim.
    *flame: Memnun değildim bir süre önce çünkü 1,5 sene geçmesine rağmen hala yünü kokuyordu, keçe gibi olmuştu ve altına kum gibi birşey döküyordu. Gönderdik geri, baya orada kaldı.
    Geldiğinde bütün şikayetlerimizi gidermişlerdi. Üstünü çok iyi temizlemişler ve halı yumuşamış.Ayrıca altına da ayrı bir astar yapmışlar ki o aldığımızda yoktu. Haftasonu gezerken başka halılarına da baktım Step' in, artık satılan bütün halılarda bize yaptıkları astardan var. Herhalde bizim gibi çok şikayet almışlar.
    Şu anki durumuyla bir sorunu yok, olsa da çok ilgililer zaten, hemen gelip alıyorlar.

    YanıtlaSil
  4. Acele cevap için teşekkürlerrr..

    YanıtlaSil
  5. canım şu pazarın yerinin tam tarifini tekrar bi alabilir miyim?
    daha önceki postlarından birinde vardı ama hangisi unuttum :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.