Pazartesi, Mart 26, 2012

Güneşli Pazar



Haftasonu bol bol yürüyüşle geçti. Dünkü aşırı sıcak havada yorulana kadar yürüdük. Nil bile en uzun yürüyüşünü yaptı :) Artık işimiz bir kat daha zorlaştı; pusette sıkılmalar, yürümek istemeler, yorulup kucağa gelmeler başladı çünkü.

Aynen şöyle :



Bütün gün dışarıda gezinip dakika uyumadı bu arada, saatlerin ileri alınmasına yoruyorum. Gördüğüm kadarıyla bütün çocuklar şaşırıyor bu ileri-geri durumunda.

Bu ara koyduğum fotoğraflar pek iyi değil maalesef, fotoğraf makinesini taşımaya üşeniyoruz çıkarken. Bunlar cep telefonuyla çektiklerim hep.



İştahında biraz azalma var bu ara Nil' in,  neyse ki ayrana bayılıyor da biraz birşey içmiş oluyor. İştahı çok yok ama açlığa tahammülü de giderek azalıyor. Bu konuda bana benzemiş, mümkün değil açken neşeli olmuyor.

18 yorum:

  1. Laçin,çok tatlı bu senin nil.. hergün ona bakmadan edemiyoruz artık,maşallah nazar değmesin inş..bundan sonra işiniz zor küçük hanımefendiyi tutabilene aşkolsun.. :)

    YanıtlaSil
  2. Ohh kemiklere d vitamini, yarasın Niloşa...

    YanıtlaSil
  3. uzun zamandır takip edemiyordum:( büyümüş ne tatlı olmuş nil..bayılıyorum ben size:) Allah nazarlardan korusun sizi maşallah.

    YanıtlaSil
  4. oyh yerim..maşallah nazar değmesiiinn :)
    cocoshops.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Ayy ben onun gülüşünü yerim ya maşallah öyle sevimli ki:) Havaların ısınması en çok çocukları sevindiriyor. Bol bol gezin keyfini çıkartın. Ayranı sevmesi de ne güzel faydalı:) Pusetten sıkılmaları anne babalar için zor oluyor ama özgürlüğün tadını çıkartmak gibisi de var mı dimi ama:) benim kuzenimin kızı da minikken arabadan indirir önce biraz dolanır sonra illa kucağın al beni gezdir diye tuttururdu:) o da ayrı bir zevkli tabi..Nazar değmesin size. Çok öpüyorum ikinizi de.Bol güneşli günler ve bol gezmeler:)

    YanıtlaSil
  6. maşallah....
    Bencede işiniz bir kat daha zorlaştı ama aldığınız keyif 1 kat daha arttı :))
    o kadar şeker zamanları kii, severim ben onu...

    o balıklı bardaktan b,zdede var, bi balıklıdan bi kediliden içiyor,
    ayran içmek benim oğlumun en büyük zevki markette başkalarının çocuğu çikolata için ağlar
    benimki ayran için :))

    sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Maşallah Nİl'e:)) bizde aynı dertten sıkılıyoduk ta ki e bebekten bir bisiklet alana kadar:)) şu sopası olup arkadan itilebilenler varya onlardan aldık ve rahatladık cok şükür:)) tavsiye ederim korunmalı hemde yanlardan ilerde de bisiklete donüyor pusette yazın sıkılıyo ve terliyorlar o yüzden de istemiyorlar sanırım ama bisikleti tavsiye ederim toprak cok hareketli bir cocuk olmasına rağmen oturdu yani tabi yine bütün gun üstünde degil ama kucağa gelmiyo ve etrafı rahat izliyor en azından:)) sevgiler

    YanıtlaSil
  8. maşallah nil'e,pipetle mi içiyor o ayranı yoksa?

    YanıtlaSil
  9. bizde sizin gibi attık kendimizi yollara tüm çocuklarda var bu mez-vsim değişimlerinde iştahsızlık merak etmeyin düzelir

    YanıtlaSil
  10. Masallah Lacin'cim, ne kadar mutlu bir cocuk Nil, her fotografta gozlerinin ici guluyor, dilerim bir omur boyle mutlu olur, bin kere masallah diyorum, nazar degmesin

    YanıtlaSil
  11. Herhalde dönemseldir dediğiniz gibi.

    YanıtlaSil
  12. Evet pipetle:)

    YanıtlaSil
  13. çok teşekkür ederiz Tuğba :)

    YanıtlaSil
  14. O bardak bir restaurantındı, çocuk olunca getiriyorlar :)
    Evde yok Nil' e özel, artık yavaş yavaş ona böyle şeyler almak lazım.

    YanıtlaSil
  15. Aynen öyle, yürümeyi yeni öğrendi şimdi koşmanın peşinde.

    YanıtlaSil
  16. Çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  17. ilk takipçilerinden olunca Nil'in varlığını görmek,hayatınızın rengine şahit olmak öyle güzelki,ama değişmeyen tek şey yazılarındaki samimiyet ve asalet,o kadar soft yazıyorsun ki,dinleniyorum seni okurken :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.