Perşembe, Nisan 09, 2009

Rihanna'nın kıvırcık saçları



Rihanna en son amerikan traşı gibi kestirdikten (veya peruk kullandıktan) sonra bir süredir kıvırcık halde kullandığı saçlarıyla görüntüleniyor. Şimdi benim iki sorum var :

1. Bu kızın saçları nasıl bu kadar çabuk uzuyor ?

2. Hangi saç modelini kestirip yapıyor hangisinde peruk kullanıyor?

Benim şu anki saç boyum Rihanna'nınki kadar sayılır. (tabi modeli farklı, arkaları baya kısa benim.) Siyah yerine doğal saçım üzerine ara ara sarı röfleli  (beyazlar yüzünden mecburen). Ama maalesef dümdüz.

Arada kendim maşa yapıyorum ve o halini daha çok seviyorum. Ama maşa işi çok uğraştırıyor. [Üşenmez yaparsam fotoğraflarım]

Saçı kısa olup da dalgalandırmak için saran var mı veya kısa saçta dalgalı yapmak için en iyi yol hangisi, bilen var mı?



Fotoğraf Kaynak/Image Source

7 yorum:

  1. bende merinos gibi sevmiom ama Rihannanınki tam kıvamında ve çok beğendim kesimi modeli rengi parlaklığını :)

    YanıtlaSil
  2. benim saçlarda arada kalıyor ne kıvırcık ne düz ve kısa seninkinin boyunda yaklaşık ve kuru halinden çok ıslakken şekil alıyor ben kafamda bigudi ile yatamıyorum (bazen sosis yapabiliyorum) sıkıntı basıyor genelde o yüzden banyo sonrası ıslak saçımı sarıyorum bir süre üzerine bir tülbent sarıp oturuyorum sonra kurutma makinasıyla kurutuyorum

    YanıtlaSil
  3. Elektrikli bigudileri tavsiye ederim. Benim saçım uzun olduğu halde 5-6 dakikada -kuru iken- dalgalandırıyor. İnce olanlarını alırsan senin işini görür. Benimki remington 100 küsürdü ama geçenlerde tchibo'dada gördüm 30 lira falandı. Aklında olsun..

    YanıtlaSil
  4. Bu Rihanna'da saclarini cok güzel yaptiriyor yaa, her sekilde kadin yakistiriyor, bu resimdeki halinede bayildim.

    YanıtlaSil
  5. Benim normal saçım rihanna gibi ama kuzenimin saçı düz ona uyguladığım yöntemle saçı benimkine benzedi ilk önce saçını hafif bir düzleştirdim sonra ne az nede cok bir tutam saç aldım spreyledim sonra bigudiye sardım sonra hepsini bigudiye sardıktan sonra hepsine azcık daha sprey sıkıp fön makinesi tuttum 1-2 dakika sabah kalktığında bigudilerin hepsini açtım ve elimi sprey ve suyla nemlendirip saçımı mıncıkladım. saçı açarkende briyentinide açtığım her tutama yavaş yavaş sürmüştüm buda canlılık ve parlaklık kazandırdı.

    YanıtlaSil
  6. hmm..güzel yöntemler..benden size bir yöntem.===laçin önce uzun yuvarlak bir çubuk buluosun..saçını cubuğun etrafın sarıosun..sonra düzleştirci ile sıcak sıcak üsütnden geçrirosun..sonra tel toka ile sabitliyon..actğında süper oluyor..hafif el rütuşu ve spreyle...merhaba bakımlı saçlar:d:dheeh

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.