Salı, Nisan 28, 2009

Pembe Abiye Satışta



Durmadan birşeyler diktiğim ve diktiklerimi yalnızca bir kez giydiğim için benim elbiseler genelde dolap bekçisi oluyorlar. Özellikle abiye elbiseler mağazalarda çok pahalı, bu yüzden daha uygun fiyatlılara ihtiyacı olanlar vardır diye düşündüm.

Daha önce mor tek omuzlu elbisemi ve yakın zamanda da mor fırfır kollu elbisemi isteyenler olmuştu. Biri çoktan yeni sahibinde, diğeri ise bugün gidecek.

Şimdi de Pembe Elbisemi gittigidiyor' da listeliyorum. Uygun fiyata, üzerinde günlerce uğraşılmış bir abiye elbise edinmek isteyenlere duyurulur.
Buradan detaylarına bakabilirsiniz.

3 yorum:

  1. Evet mor elbiseyi ben aldım.İyikide aldım.Çok güzel bir hediye oldu.

    YanıtlaSil
  2. FİLİZ hanıma yazmak geldi içimden. Ne de güzel yazmış ne şeker ne samimi bir bayan. Güle güle giyin Filiz hanım. Hatta sizin içinde bir mahsuru yoksa fotoğrafınızı yollayın bizlerde üzerinizde görelim.Eminim çok cici olacaktır.

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim. Doğruları söyledim. Demekki Benim nasibimmiş ki geri dönmüş . OOOOOOOOOOh Çok iyi Olmuşta Dönmüş. Benim Güzelim Elbisem :) . Ne Demek Tabiiki Yollarım Resim Ama 3 Hazirandan Sonra Mezuniyet Günü Çekilip Laçin Hanıma Maille Yollarım. Yayınlar. Tekrar Çok Teşekkürler Laçin Hanım ve STİL DİREKTÖRÜ O güzel Yorumuznuzdan Dolayı Hala İnanamıyorum Yaw :)
    Allah Razı Olsun Laçin Hanım.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.