Perşembe, Nisan 09, 2009

Sarı ve kıvırcık saç



Rihanna'nın kıvırcık saçını yazdığım yazıda bahsetmiştim saçımda sarı röfleler var ve bunları beyazlardan hiç hoşlanmadığım için yaptırıyorum. (Beyaz saç bizde maalesef genetik) Tamam bir de tabi ki sarı saçı sevdiğim için.Ama saçımın dibini boyatmıyorum, kendi saçımın üzerine röfle yaptırıyorum.

Yalnız son röflem tam anlamıyla felaketti. Sadece saçımın önleri güzel olmuştu, geri kalan her yer kötü ve çiğ bir kızıl sarıydı. Sarı saçın tonu herkese göre değişir ama ben platine yakın ve kızıllığı olmayan sarıyı seviyorum. Röfle otursun diye 2-3 hafta kadar bekledim oturduğu kadar oturdu ama o kızıllıklar gitmedi. Ayrıca kuaförün bana nasıl bir garezi varsa artık, saçlarımın uçlarını doğal bırakmış(!) dibine röfle atmış. Böyle bir tekniği bilen var mı içinizde? Normalin tam tersi yani.

Neyse sonunda bugün başka bir kuaföre gittim ve çok düşük volümlü açıcıyla tekrar bütün röfleleri paketlediler. Hallolmayacak yerleri de kendi rengime rötüşladılar. Sonunda saçımı sevdim. Maşa da yaptırdım, hergün Merinos koyunu gibi dolaşmak istiyorum :))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.