Çarşamba, Nisan 15, 2009

Bandaj Elbiseler



Fotoğraf Kaynak/Image Source

Geçtiğimiz sezon Herve Leger'ın bandaj elbiseleri oldukça modaydı. Neredeyse bütün ünlüler (vücudu müsait olanlar tabi ki) bu elbiselerin farklı modellerini giydiler. Farklı modeller ise genelde sadece yaka kısmındaki farklılıklardan oluşuyordu. Yoksa genel özelliği vücuda tamamen oturması ve kıvrımları öne çıkarmasıydı. Bu sezon bu modelleri diğer modacılar da çalışmışlar.
Eğer bu elbiseleri beğeniyorsanız elimdeki iki adet markalı ürünü öneririm. Biri bej diğeri somon rengi olan iki ürün de 2 beden yani 36-38 bedene uygun . Boyu minidir.

Gittigidiyor sayfamda listeliyorum. Aslında ikisini de kendime almıştım. Ama denemeden aldığım için bana biraz küçük geldi, 36 bedene daha rahat olacaktır.

Fotoğrafların büyük halleri için üzerlerine tıklayın.


1 yorum:

  1. lacheeeeeeeeeeennnnn selammmmm,
    ya ben bu elbiseden istiyorum mümkünse siyah ,kırmızı ,pembe rengarenk ,hepsi olabilr nerden aldınnnnnn,aramdıgm yer kalmadıııııııı,istanbuldaa yokmu yaffuuuu, balayına gitmeden almak istiyorum,fizigim müsaitken giyeyim :) 166 boyum kilom da45 -48 arası :):)acaba olurmu 36 sen bulursan hemen bekliyorummmmm ok:kolay gelsinn

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.