Pazartesi, Nisan 06, 2009

Levrek Ayakkabı



Bu ayakkabı tatlı su levreğinin pullarıyla kaplanmış. Nasıl bir teknolojiyle bunu yaptıklarını bilmiyorum ama ortaya değişik bir görüntü çıkmış. Omelle isimli lüks ayakkabı üreticisi firmanın tasarımı olan bu ayakkabı 945 $ a satılıyor. Topuk şeklini ve renk uyumunu güzel bulsam da balık pulları işin içine girince pek de sevimli gelmedi bana.

Siz ne dersiniz, levrek kaplama bu ayakkabıyı giyermisiniz?

6 yorum:

  1. topugunada kılcık gorunumunu vermıs sanırım renk cok hos ama ben gıyemem sanırm o parayıda veremem zaten :)

    YanıtlaSil
  2. Offf !
    Ben giyemem aslaaa...:) Yaraticilik tamam da bi yere kadar yahu:)

    YanıtlaSil
  3. sağlık ve kalite açısından herzaman deri ayakkabı tercih ederim ama bu ne yaa ... tasarım, model tamam ama ...yılan, timsah şimdide balık pulu mu ???? yok ya hiiiç bana göre değil doğrusu...ama giyebilene lafım olmaz ;)

    YanıtlaSil
  4. Giyim endüstrisinin kara hayvanlarını katledip, derisinden ve kürkünden istifade etmeleri yetmiyormuş gibi şimdi de balık pullarına mı geldi sıra? İnanılmaz, korkunç ve mide bulandırıcı gerçekten!

    YanıtlaSil
  5. bu ayakabilar kimseye yakismaz zaten cunku onden burunlari baya acik parmaklarin firladigi ayakabilar ,ne kadar kaliteli ve pahalida olsalar kesinlikle ayakta cok cirkin duruyorlar.ben kesinlikle giymezdim bide balik pulundan yanindan gecen kediden kurtar ayagini kurtarabilirsen:))

    YanıtlaSil
  6. amanın benim zaten doku fobim var hayatta giyememmm:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.