Salı, Nisan 28, 2009

Renkler...

Bu aralar ruh halim oldukça gri olsa da üzerinde çalıştığım yeni ürünler için kendimi canlı tutmam gerekiyor. Nazar mıdır nedir bilmiyorum bazı şeyler ters gidiyor, maddi zararlar veriyorum kendime elimde olmadan. ( Mars mı geri gidiyor acaba? ) Sadece bu kadarla kalsın diyerek avutuyorum kendimi. Ama aklım gidenlerde kalıyor. Elektronik olan herşeyim bu ara bozulma-kırılma eğiliminde maalesef...

Yeni ürünlerle uğraştığım için birkaç gün daha yazılara pek eğilemeyeceğim gibi gözüküyor. Şöyle bir müjde verebilirim, haftasonuyla ilgili bir sürprizim olacak. Zaten bu kadar yoğun çalışmam da haftasonu için.

Pembeler, sarılar ve bütün canlı renkler: beni biraz canlandırın lütfen...

8 yorum:

  1. vallaha hep maşallah dedim laçin ,okuyalım biz seni hep birlikte çok üzüldüm ya :( havalardandır birazda, kış gibi oldu ankara valla , lütfen benim gibi işsiz kalmış evde oturan senle moral bulanları üzme gülümse olmadı bi çay bardağı kır rahatla :) seni çok seviyorum kocaman öptüüm:)

    YanıtlaSil
  2. Bu Marsın etkilerine cidden inanıyorum ben. Gitsin burdan, pis Mars.

    YanıtlaSil
  3. "Euzü bi-kelimatillahittammati min şerri külli şeytanın ve hammatin ve min şerri külli aynin lammetin"

    Sana icten bir dua ettim canim. Buda Nazar duasi. Cana gelecegine Mala gelsin derler ya canim, sende öyle avut kendini. Huzurunuz bozulmasin yeter.

    Simdi birde gülümse yi ver :) Taa tam, bak nasil canlandin :)

    YanıtlaSil
  4. Geçmiş olsun Lacheen. Bende de o griler var sanırım. Cep telefonum ve fotoğraf makinam bozulma sinyalleri veriyor. Yeni modeller bakmaya başladım ama kriz mriz var ama hala el yakıyor rakamlar! İkimizede geçmiş olsun..

    YanıtlaSil
  5. geldi mi üst üste gelir zaten.. Marifetine, üretkenliğine, yaratıcılığına kocamaaaann bi maşallah diyorum.

    YanıtlaSil
  6. merhaba Lacheencim Allah nazarlardan korusun..
    burayi nasil homepage yapa bilirim? onceden tesekkurler:)

    YanıtlaSil
  7. O gri bulutların arkasından kocamaaaan, ışıl ışıl bir güneş doğar, ümit et canım. Mutluluk, hüzün, neşeler, sıkıntı herşey bizim için zaten, sağlığına dikkat et, elinde olmadan gelişen şeyler tesadüften ibaret. Renkli canlı kocamaaan gülücük dolu yeniliklerle beraber ışıl ışıl bir Laçin ve yeni bir postunu bekliyorum. Yarın güneş açacak... Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  8. giysilerinin içine küçücük bi nazar boncuğu iliştir canım..Allah nazarlardan saklasın seni..

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.