Cumartesi, Mart 14, 2009

Durumum ve Platform ayakkabı

Farkedenler olmuştur bayadır yorumları onaylayamıyorum gelen mailleri cevaplamakta ise gecikiyorum.

Bahsettiğim öksürük hadisesi artık zaman zaman nefes almamı engelleyecek boyutlara geldiği için dün doktora gittim. Her kış olduğu gibi yine teşhis "akut faranjit". Bu sefer boğazda oluşan akıntı aşağıya doğru akıp orada alerjiye sebep olmuş bu da beni öksürük krizlerine sokuyormuş. Koca bir kutu antibiyotik, geceleri alerji ilacı ve pastille geçecekmiş. Allah' tan sigara kullanmıyorum çünkü sigara dumanı bu durumda beni daha da kötü yapıyor. Sıcak-soğuk ve gazlı içeceklerin hepsi yasak, sadece ılık su içecekmişim.

Antibiyotik içtiğim zaman da gündüzleri çok halsiz oluyorum. Cuma ve cumartesi akşamları da önceden ayarladığımız ve iptal edemeyeceğimiz programlarımız vardı. Gündüz yatıp akşama enerji toplayarak hallettim. Yeni haftaya daha sağlıklı başlayacağım inşallah.



Gelen yorumlarda ve maillerde gömlek elbiselerin altına giydiğim ayakkabılarımı soran olmuştu. Bu ayakkabılar benim üç sene önceki karlı bir ebay alışverişimden. Şöyle ki, ebay de gezinirken bu ayakkabıların açık arttırmasının 0,99 $ dan başladığını görmüştüm ve teklif vermiştim. Açık arttırma bitince benden başka kimsenin teklif vermemesi sonucunda ayakkabılar 0,99+19,99 (kargo) yani 21 $ a benim olmuştu. Satıcı da çok hoş bir bayandı, mailleştik en iyi şekilde Amerika'dan bana gönderdi.

Tabi topukları çok yüksek olduğu için çok giyebildiğim bir ayakkabım değil ama çok seviyorum bunları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.