Çarşamba, Mart 25, 2009

Pazardan Tulum Alışverişi

Geçen cuma Kadıköy pazarına gittim. Yeni yerine taşındığından beri ilk kez gidiyorum. Arada soranlar oluyordu pazarın yeni halini hemen yorum yapayım. Ulaşım için kendi aracınızla gidecekseniz çok rahat, otopark var hatta yol kenarında bile yer oluyor. Toplu taşıma biraz sorunlu sanırım, ücra kalıyor biraz.

Pazar yeri çok büyük olduğu için sıkış tepiş olmuyor kesinlikle. Beğenmediğim tek tarafı var o da benim için önemli olan kumaşçıların sayısı çok azalmış ve kalitesi de düşmüş. Ben yine kumaş dükkanlarına gideyim en iyisi.



Pazardaki bir tezgahta çok güzel şeyler vardı. Bunlardan ikisi de bu tulumlar. Biri siyah arkadan fermuarlı, gece kullanılabilecek bir model, diğeri ise; straplez ve göğüs kısmı büzgülü, şalvar kesimli-paçası lastikli gündüz kullanılabilecek rahat bir model.

Dikiş diktiğim halde bazen öyle parçaları öyle fiyatlara buluyorum ki o kumaşı alsam daha fazlaya mal oluyor. Bu tulumlar da onlardan işte, tanesi 10 tl. Tabi pazarda beden problemi oluyor. Siyahından 2 tane daha vardı hepsi 38-40 beden, gri olan da aynı şekilde. Yanımdaki arkadaşım 36 olduğu için alamadı maalesef. Pazar işi şans yani...

Unutmadan bu tulumlar, benim gibi tulumsever olan Burçin' e gitsin. Vakit bulursan uğra derim.

3 yorum:

  1. siyah olanın bel altı ön kısmı pek hoş durmamış ama bu fiyata bu tulum derseniz gayet iyi. gri olan süper güzel olmuş şalvar tarzı bayılırım, çok yakışmış iyi günlerde kullan.

    YanıtlaSil
  2. eee istanbulda yaşayınca pazarlar süper oluyor. bende pazara gidip alışveriş yapmak istiyorum

    YanıtlaSil
  3. bu gri tulumdan istek üzerine yapabilirmisin ?

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.