Pazartesi, Eylül 02, 2013

Asos İndiriminde Ayakkabılar

Asos yine meşhur %70' e varan indirimine girdi bir süre önce. Tabii ki benim gözüm sonbaharda kullanılabilecek ayakkabılarda. Gerçi artık döviz kurlarından dolayı çok çok uyguna gelmiyorlar ama yine de sezon fiyatlarından uygunlar.
Asos' ta kargo ücretsiz, genelde 7-10 gün gibi sürelerde geliyor. Tek kötü yanı ücretsiz kargoda takip numarası vermiyorlar, o yüzden çok düşük de olsa paketinizin kaybolma olasılığı var. Ama kendileriyle görüştüğünüzde bunu telafi ediyorlar. İade imkanınız da var (bu konuda tecrübem var). Sıkıntısız iade ediyorsunuz, tabii ki kargo ücreti kadar bir zararınız oluyor.
 
1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9

8 yorum:

  1. merhaba laçin hanım benim bir sorum olacaktı bazı bloglarda yurtdışı alışverişleriyle ilgili değişiklikler olduğunu ve yılda 5 kere alışveriş yapabileceğimiz hakkında yazılar okudum siz bu konu hakkında bilgi sahibi misiniz ? böle bişey varmı ? sürekli yurtdısından alısveriş yaptıgınız için size sorma gereği duydum. iyi günler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet öyle bir durum var ama bildiğim kadarıyla henüz uygulanmıyor, özellikle ptt ile gelen postalarda. Dhl, usps gibi şirketler kimlik no ya göre kayıt yapıyorlar bir süredir

      Sil
  2. Laçin Hanım merhaba, Asos'tan ayakkabı aldım 6 Eylül'de kargoya verdiler hala gelmedi. PTT genel müdürlükten tutun kendi postacıma kadar herkese sordum, hala gelmiyor kargo. Asos ile de sürekli yazışma halindeyim, en son bugüne kadar gelmezse tekrar haberleşelim demişlerdi, haber verdim, geri dönmelerini bekliyorum. işin kötü yanı ise takip numarası olmadığı için takibinin imkansız olması. ilk defa Asos'tan alışveriş yaptım, normal mi sizce bu, sanırım sürekli alışveriş yapıyorsunuz yurtdışından.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.