Çarşamba, Eylül 25, 2013

Leopar ve Deri

 

Bir leopar sever olsam da gündüz ve biraz rock tarzı dışındakileri pek tercih etmiyorum. Tabii bu hep böyle değildi, lise mezuniyetimdeki gece elbisemi pek anımsamak istemiyorum açıkçası :)
Mesela diktiğim bu leopar eteği de aynı tarzda kullanmıştım.


elbise - buradan / ceket - sheinside / bot - bershka / çanta-c&a

4 yorum:

  1. bende bugün bayram için kendime leopar bi etek diktim ve tam bilgisatarın başına senin leoparı ne şekillerde kullandığına bakmak için oturduğum sırada bu yazı çok iyi oldu . ben kalem etek olarak kullandım kumaşım kalın ve esnek bi kumaş rengi ve tonları aynı senin leoparından. üzerine siyah triko birde bluz diktim eğer hava kötü olursa siyah opak çorap ve siyah botla tamamlamayı düşünüyorum. hava iyi olursada beyaz ince bi triko ve kum rengi botlarrımla. laçin ben öyle çok dikiş dikiyorum ve öyle çok dikiş bloğunu takip ediyorumki anlatamam. bende bi blog açmak istiyorum ama bilgisayarda çok iyi değilim. ne dersin sence tek başıma başarabilirmiyim yoksa yardım mı almalıyım?

    YanıtlaSil
  2. ben leopar desen severim. ama leopar bişi kullanacaksam diğer tarafları sadeleştiririm..
    çok güzel olmuşsun :)
    http://loveandsmile.wordpress.com/

    YanıtlaSil
  3. Merhaba,elbiseniz gerçekten çok güzel. Hiç leopar desenli kıyafetler giymem kendimde çok yadırgıyorum ama böyle güzel görüntüleri görünce de pek bi hevesleniyorum. Elbiseyi aldığınız site ile ilgili olarak free shipping var ama sadece aksesuarlar da mı? Eğer bilginiz var ise paylaşır mısınız?

    YanıtlaSil
  4. önerdiğiniz siteler güvebilirmi aslında cok uygun fiyatı elbisenin kaç günde elimize ulaşır ben muğladayım kargo parası ne kadar tutuyor acaba

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.