Cuma, Eylül 27, 2013

Yazılı Tshirt Yapımı


Dün akşam otururken aklıma geldi, bir tshirtü boyadım. Çıktığından beri kafamda dönüp duran şarkılardan olan Daft Punk' ın Get Lucky' si bu projenin sebebidir :)
Aslında aklımda boncuk boyayla minik noktacıklar koyarak yazı yazmak vardı ama hafif kuruduğu için içini açıp fırçayla boyamam gerekti. Henüz kurumadan da üzerine sim döktüm. Kuruduktan sonra fazla simleri temizledim. En son da etrafından siyah tekstil kalemiyle geçtim. Çok kolay bir proje oldu.


6 yorum:

  1. ellerine sağlık harika olmuş.

    YanıtlaSil
  2. lacin hanim merhaba,tshirtunuz cok guzel olmus.Size nezamandir bir konudan bahsetmek istiyordum.Ben Rosacea ile sizin sayenizde haberdar oldum.Neyazikki kiziniz dogdugu zamanlar ben de hamile kaldim ve hamilelik doneminde ayni sey basima geldi.Uzun suredir Rosacea. Ile savas halindeyim..Antibiyotik rosacea kremi ve dermatologumun tavsiye ettigi bir takim cilt bakim urunleri kullaniyordum taa ki talihsiz bir kaza ile yuzumu kaynar su ile yakana kadar.Yuzum yandiktan sonra bir sure pomatlar kullandim.Daha sonra ise K-ceutic adinda bir repair krem.Aslinda kullanmamdaki amac yanan hassas cildim idi ama kullandigimin ucuncu gununde tum rosacea hemen hemen yok oldu .cok sasirdim ve sonra K vitamininin yatistirici oldugunu okudum..bu konuda nette bilgiler var ama acikcasi daha okuyamadim...sizin de bilginiz olsun istedim.erma ceutic markasinin K-ceutic repairing cream..sevgiler-elif

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok geçmiş olsun Elif hanım, mutlaka aklımda olsun. Eminim buradan okuyanlar da olacaktır, her cilde her şey iyi gelmiyor maalesef. Sizinki gibi bazen şans eseri bulunuyor.

      Sil
  3. Evet kesinlikle oyle.Birinin faydalandigi krem digerine hicbir etki yapmayabiliyor.Maalesef bu Rosacea da oldukca bela bir cilt problemi.Bu bahsettigim krem K vitamini iceriyor.Bu konuyu daha tam olarak arastirmadim ama Rosacea ve K vitamini ile ilgili guvenilir bilgiler ve baglanti bulursam sizi de haberdar edecegim.sizi senelerdir oldugu gibi hep takipteyim.harika bir blogunuz var.sevgilerimle..elif

    YanıtlaSil
  4. Böyle yaratıcı fikirlere bayılırım çok güzel olmuş ellerinize sağlık :)
    Bu arada bana da beklerim cansununmodagezegeni.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. gerçekten de çok yaratıcı olmuş ellerine sağlıkk.. bayıldımm hazır gibi :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.