Cuma, Eylül 24, 2010

Her şey Pembe


İnsanın kendi bebeği için alışveriş yaparken kendini kaybetmesi çok olası bir şey. Şimdilik kendimi tutup (önceki yazıma gelen yorumları da okuyarak) sadece lazım olan şeyleri almaya çalışıyorum ama arada tabii bayıldığım ve kendimi tutamadığım şeyler de oluyor. Özellikle kabarık tül eteklere zaafım var, her bedende (0-3 ay, 3-6 ay gibi) alacağım neredeyse. Bir de bebek ayakkabılarına.
Bunlar pembeleri. Dawgs botu, balerin patiği ve biraz büyük çiçekli pembe ayakkabısı. Genelde kız anneleri pembelerden çok sıkılıyor devamlı pembe görmekten. Bakalım bende de o duygu olacak mı ileride...
(Dünkü turumuz e-bebek mağazasınaydı. Çok bir şey almadık ama bütün ürünler aynı mağazanın içinde olduğu için fikir edinmek için gitmemiz iyi oldu. Bebek arabalarını test ettik, daha kesin karar vermedik ama en azından cahilliğimizi biraz attık :))

24 yorum:

  1. kız bebek annelerı fazla gırmemelı magazalara..yoksa dolap dolup tasıyor:))

    YanıtlaSil
  2. Yerim ben o ayakkabıları, o ayakkabının içinde duracalk olan minik ayakları:) Hayırlı olsun. Bugünlerde birisi bebek yapsa da sevsem, ısırsam ısırsam diyorum. Sana kısmetmiş:)

    YanıtlaSil
  3. canım yüüz sana bakan bebek arabalarından alırsan daha iyi olur bence.
    zaten iki yönede çevrilebiliyor.
    birde çok büyük bir araba olmasa daha iyi olur senin rahatlığın açısından

    YanıtlaSil
  4. Tebrik ederim Laçin hanım, bebeğiniz hayırlı evlat olsun.sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.Oto koltuğu için kesinlikle britax römer almanızı önermek istedim.güzel pabuçlarını mis kokulu kızınıza güzel günlerde giydirmeniz dileğimle:))

    YanıtlaSil
  5. ben yerım o botları :) çok güzellll
    Allah sağlıkla giymek masip etsin...

    YanıtlaSil
  6. Pembiş pembiş ne güzeller sağlıklı günlerde giydirin inşallah
    sevgiler

    YanıtlaSil
  7. aman allahım yine heyecanlanıyorum:D harikasın:D çok güzeller. alışveriş konusunda seni anlıyorum kendini kaybetmek deyimi hiç yabancı değil ama bu sonraları daha da kötüleşiyor. Çocuk büyüdükçe anne kendinden geçiyor. Bir bakıyorsun kızı da bütün gün üst baş değiştirip değiştirip evde gezior. Seni çok neşeli günler bekliyor canım:D Kızçe de aynı senin gibi güzel ve güzel giyinmeye meraklı olacak:D sabırsızlanıyorum... gelse de bize kokusundan bahsetsen.

    YanıtlaSil
  8. bunlar çok şekermiş...kız annesi olarak pembeden bizler sıkılsakta onlar hiç sıkılmıyor.cuma günü 10 yaşına girdi kızım inanki pastası bile yine pembeydi:))

    YanıtlaSil
  9. merhaba;
    öncelikle bebeğin hayırlı olsun allah sağ salim kucağına almak nasip etsin.. bloğunu birkaç haftadır takip ediyorum çok güzel tebrik ederim..

    bende senin gibi kız bebek bekliyorum benim doğumuma 1,5 aydan az bir süre kaldı.. e bebek postunu okuyunca benimde ne kadar dolandığım geldi aklıma alışveriş için ve sana biryer önermeye karar verdim. e bebek mağazasına bende gittim birkaç kere ve baya bir fiyat araştırması yapma fırsatım oldu.. herşeyin birarada olması fikri çok güzel ama fiyatlar çok pahalı..
    eminönüne gitme fırsatı yakalarsan eğer havuzlu hanı tavsiye edeceğim alt katında aynı e bebek gibi herşeyin olduğu bir mağaza var ve fiyatlar e bebek mağazasına göre oldukça uygun, ayrıca kürkçü han da da güzel ve ucuz mağazalar var.
    ben bütün aışverişimi geçen çarşamba oralardan yaptım..
    sana bir örnek cibinlik demiri e bebek te 39,90 havuzlu handa 5,00 tl :D

    bebek body ve tulumlarını da mothercare den alıyorum indirimdeki ürünlerinden tabii ki ama havuzlu handa da çok güzel ve kaliteli giysiler var..

    çok almamanı tavsiye edeceğim çünkü bebeklik döneminde çok hızlı büyüyorlar ve çoğu şeyi kullanamadan bir kenara koymak zorunda kalıyorsun.. tecrübeyle sabittir benim ikinci kızım çünkü..

    biraz uzun bir yorum oldu :)))
    rahat bir hamilelik geçirmeni dilerim... sevgiler...
    aylin alkan

    YanıtlaSil
  10. çok heyecanlı bende olsam hep almak isterim dayanamayıp alırım herseyi
    çook tatlılarr

    YanıtlaSil
  11. çok ciciler.güle güle giysin küçük hanım.çıtçıtlı bodyler çok kullanışlı oluyor.etekler için bekle bence.benim de kızım 5 aylık.genelde ayaklı pijamalar giyiyor.bazen etek falan giydiriyorum.ama kucaktayken zor oluyor.biraz daha beklemem gerekecek herhalde:(
    bebek arabası için de baston pusetler çok kulanışlı.bize tanıdıklarımız çok fonksiyonel bir araba verdiler ama açmak için bile 1 gün uğraştık:)

    YanıtlaSil
  12. laçincim bebek doğduktan sonra yada brz büyüdükten snra çalşmayı düşünüyormusun ?yani çalşmak derken mimarlık mesleğinden bahsediyorum:) yoksa o sayfayı tamamen kapatıp sadece tekstile ve tasarımamı odaklanmak istiyosun

    YanıtlaSil
  13. Sizi sessiz sessiz takip ediyorum. :) Ben 3 sene önce yarattığım pembe dünyadan sonra şimdi masmavi bir heyecan içindeyim. :)
    Bebek arabası için bir tavsiye verip kaçacağım: tecrübeli bir anne olarak kesinlikle "baston" puset denilen modellerin travel setini önerirşm. Biz çok memnun kaldık. Umarım siz de... :)
    Sevgiler...
    EG

    YanıtlaSil
  14. yerim ben bu papaları :)
    Bu arada Laçin'cim diğer postlarında ki görseller görünmüyor.

    YanıtlaSil
  15. Ben hiç sevmezdim pembeleri ama kız bebeğe en çok pembe ve beyaz yakışıyor. Alışveriş konusunda sakın paniğe kapılma her şey yetişiyor, yetişmeyen de sonra tamamlanıyor. Esas senin ilk etapta mutlaka alman gereken şey göğüs kremi, kalkan, göğüs pedi, sütyen. Anlayacaksın o doğduktan sonra en önemli şey göğüs olacak:)))

    Bir de henüz yürümeyen bebeklerde tül etek falan çok kullanışsız oluyor. Hem sen hem de bebek rahat edemiyor, yani her ay için stok yapmadan önce bunu aklında bulundur.

    YanıtlaSil
  16. laçincim çok güzel bunlar ya güle güle giysin bebiş :)

    bu arada bebişin ismi belli mi?

    YanıtlaSil
  17. merhaba laçin uzun zamandır seni takip ediyordum ama daha yeni izleyicin olabildim..eminim annelik sana çok yakışacaktır.. herkesin sana bolca tavsiyeleri olduğu şu günlerde benim de ufacık bir katkım olsun istedim..bebekler doğdukları ilk aylarda fazla gazlı olabiliyorlar benim sana tavsiyem bebişinin ayaklarını sıcacık tutması için sıcak su torbası tarzında ama içinde su değilde vişne çekirdekleri olan minik bir kese yapman..bu onu çok rahatlatacaktır:))uyurken onu ayak altlarına yerleştirmen onun gaz çıkarmasında yardımcı olur..güzel kızının sağlıkla büyümesini, her mutlu anını ve başarılarla dolu hayatını görmen dileğiyle

    YanıtlaSil
  18. laciiiiinn bunlar harika ben de hamileyim ve bi oglum olacak hayirlisiyla insallah.

    http://www.sleepingbaby.net/jan/Baby/pouch.html

    söyle bi link yolluyorum sana eminim cok seveceksin cocuklari tasimak icin anneye de kolaylik sagliyan bi sey(!)sling diyorlar.
    pratikannem diye bi anne blog var takip ettigim ondan gormusdum,inglizce oldugu icin malesef anliyamadim ama belki sen yapar ve bize de alatirsin.ben kesin yapmak istiyorum cunku.
    dusunsene icinde misil misil uyuyan bi bebis var cok guzel yaaaaa:))

    YanıtlaSil
  19. Çok güzellerr... Bak o saten pembiş ayakkabılar bebeğin ayağında böyle duruyor ;)
    http://cheerfuldemet.blogspot.com/2010/06/benden-son-haberler.html

    YanıtlaSil
  20. Ayy benimde kızıma hamileyken tüllere ve ayakkabıya zaafım vardı...Bence biraz farklı renkler denemede fayda var çünkü bi süre sonra insan sıkılyo.Bu yüzden bende sonradan artık pembeden gına gelince doldurmuştum yeşilleri,lilaları,turuncuları :)
    He birde öyle mağazalarda ortopetik ayakkabı yazanlara inanma.Bebek için en rahat ayakkabı en hafif olanı. bebeğin ayğını sarıcak ama bebeğin ayağıyla hareket edebilecek türden yumuşak ayakkabılar. Ay biraz uzun yazdım sanki bebekler söz konusu olunca tutamıyorum :D

    YanıtlaSil
  21. güzel gunlerde saglıkla kullanın cnm benım pembe guzeldır:)

    YanıtlaSil
  22. oyy pembe balerin patiğine bayıldım beeen ne tatlı bşi yaa :)
    dierleri de güzel tabiki laçincim.. güle güle giysin kızın nice mutlu sağlıklı günlerinde ;)

    www.utopikprenses.blogspot.com

    YanıtlaSil
  23. canım ya o kadar mutlu oldum ki surekli takıp eden biriyim ama genelde yorum bırakmıyorum benimde 2 kızım olacak su gunlerde ılkınde pembe almamıstım ogghh gelcek diye ama bunda pembe ve tonları tadını cıkar..hamilelik annelik cok guzel birsey ve sanada cok yakıştı...hanife

    YanıtlaSil
  24. Bir bebek kokusu; bir bebek ayagi..dusunmesi bile harika!

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.