Perşembe, Eylül 30, 2010

Yeni Avon' lar (Oje, Fırçalar ve Rujlar)

Bir önceki Avon kataloğuna internetten bakmıştım ve arkadaşıma sipariş vermiştim. Sonra nedense ben bu siparişi unuttum :) Geçen gün Avon poşetiyle gelince hatırladım aldıklarımı.
Üstten başlayarak : 
- Fondöten Fırçası : Avon' un fırçalarını genel olarak beğeniyorum, hele böyle siyah yapmaları daha bir hoş oldu. Bu fırça likit fondöten kullanımı için. Dün Jane Iredale likit mineral fondötende denedim, sonuç çok başarılıydı. Ürün ziyan olmuyor, rahat dağılıyor.
- Çift Taraflı Fırça : Bir tarafı concealer fırçası gibi (far için de kullanılabilir) diğer tarafı dağıtma süngeri. 
- Pro to Go Ruj (Pink Sizzle) : Renklerin kataloglarda ne kadar yanıltıcı olabileceğinin kanıtı gibi. Bu renk bana çok çok açık kaldı. Günlük olarak renk vermeden kullanabilirim ancak.
- Pro 3 in 1 (Nectar) : Bunun rengi istediğim gibi çıktı diyebilirim. Orta şeftali gibi bir renk. Ürünün mantığını ise çok sevdim. Aynı üründe kalem, ruj ve parlatıcı bir arada.
- Luxe Lavender Oje: Avon'un ojelerini seviyorum, fırçalarının küt olması benim için sürüm kolaylığı sağlıyor. Bu rengi de daha önce bloglarda görmüştüm, güzel duruyor sürünce.


(fotoğrafta tırnak yanlarında gözüken koyuluklara bakmayın, fotoğrafla -tam rengi tutturmak için- oynarken böyle bir görüntü oluştu. Sonra da düzeltemedim.)

9 yorum:

  1. Fondoten fırçasından alabilirim artık. Kararsız kalmıştım daha önce.

    YanıtlaSil
  2. sonbaharı tam anlamıyla hissettiğim bu günde içimi açtın valla! mor ojeye ayrıca bayıldım!

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullan laçincim. Nailwear Pro ojeler çok kalıcı ve opak, memnun kaldım ben de.

    YanıtlaSil
  4. Laçincim bende çok sevdim ojenin rengini kararsız kalıyordum hep alsam mı diye ama şimdi sipariş verebilirim artık :) Avon'un fırçalarını özellikle bu seriyi ben sert buldum ama :( alışamadım ya da..

    YanıtlaSil
  5. uff bayılıyoruzzz şu avon tanıtımlarınaa şekerimmm :)) zeynep-aslı-şengül-sibel

    YanıtlaSil
  6. ah keşke 3 lü rujun açık halini de koysaydınız...veya swatch... teşekkürler.... nesrin

    YanıtlaSil
  7. avon'un fırçaların bazılarını ben de seviyorum ama yeni serisinin siyah olması büyük bir eksi benim için. neticede boya kullanılarak siyah renk veriliyor. ben de aldığım gibi yıkadım tabiiki. ama 10 15 yıkamadan sonra bile hala simsiyah boya akıyordu. bayağı bir zaman harcamam gerekti.

    eski serideki fırçaların doğal renginde olmasını seviyordum bu açıdan.

    YanıtlaSil
  8. Burdaki fırçaları görünce hemen katalog istedim ben de, far fırçası ve allık fırçasına ihtiyacım vardı benim de hemen sipariş verdim gelir gelmez yazıcam :) gerçekten rengi ve tasarımları çok hoş ve fiyatları da çok avantajlı...

    YanıtlaSil
  9. bu 2 fırçadanda bende var çok memnunum... hemde yumuşacıklar...fakat bi sorum olucak laçin fırçaları sabunlamı yıkıyorsun yoksa sadece suyamı tutuyorsun ne kadar sıklıkta yıkamalıyız bakteri oluşumunu engellemek için??

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.