Perşembe, Eylül 02, 2010

Bu Aralar

Bu aralar elektroniklerle aram iyi değil. Telefonumun şarjı boşalıyor bir anda, bilgisayarım çok yavaş ve buna benzer haylazlıklar yapıyorlar bana. Bilgisayarımdaki sorundan dolayı photoshopla bile çalışamıyorum.
karalamalar3

Neyse, bir arkadaşıma geçen seneden beri birkaç elbise sözüm vardı. (çok ayıp!) Kumaşlarını beraber almıştık ama bir türlü model belirleyememiştik. Arkadaşım geçen gün beni "hadi" diye dürtünce hazır hamilelik yorgunluğundan artık sıyrılmışken onun işlerine başladım. Önce bütün modelleri belirleyip kalıplarını hazırladım. Kesimlerini yapıp diktiriyorum. Dün terzide bir modeli bitirdik, akşama da arkadaşımın provasını yaptım, tahmin ettiğim gibi büyük olduğu için biraz tadilatı olacak. Bütün modelleri bitirince fotoğraflayacağım.
Bu ara bize her gelen elinde hediyelerle giriyor. Hepsi kızımıza, o kadar şirinler ki minicik badiler, kıyafetler, çoraplar.(yorumlarda soruluyor, henüz ismi kesinleştirmedik hala düşünmekteyiz.)

kiz_kolye

Ama dün bir tane hediye de bana geldi, bir ara çok moda olan çöp adam figüründen kız ve nazar boncuklu kolye. Hamileler için çok hoş bir hediye bence, beklediği bebeği sembolik olarak boynunda taşıyor. Arkadaşımın fikrini de hediyesini de çok sevdim.

4 yorum:

  1. evet o kolyeyi görmüştüm bikaç kere aklımda yer edinmişti ilerisi için :) çok şeker çok iyi düşünülmüş gerçekten.. sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmeni dilerim laçin, sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Laçin biz daha bir iğne almamışken gerçekten her gelen mutlaka bir hediye ile geliyor. Kitaplarda yazıldığı gibi, anne baba olarak fazla birşey almamak lazımmış. Zaten çok çabuk büyüyorlar,hemde eş dost çok getiriyor. Bu arada bizde isim konusunda hala karar vermedik :/ Erkek ismi hazırdı ama kızda o kadar çok varki,karar vermek çok zor..

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullanın cok güzel gercekten

    YanıtlaSil
  4. LaCheen seni uzun zamandir takip ediyorum dikis dikmeye calisiyorum ama olmuyor yurt disinda oldugumdan kalip ta bulamiyorum buralarda bu elbiselerin kaliplarini pdf seklinde yayinlasanda bizlerin de kaliplari olabilse simdiden tesekkurler:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.