Perşembe, Eylül 23, 2010

Elbise ve Yağmur Çizmesi

Havalar artık iyice serinledi, sonbaharlıklara geçmenin zamanı geldi. Beni tabii sıcak bastığı için çok giyinemiyorum hala ama en azından bu kıyafette diz altı çorap var :)
elbise_yagmurcizmesi

Elbiseyi geçenlerde Peros' ta bulmuştum. Lacivert penye kumaş üzerine Hello Kitty baskısı var. Boyu biraz uzun dursun ve de karnımı çok sarmasın diye bulabildiğim en büyük bedenini aldım. (sanırım 48 bedendi :)) Yani modeli normalde dar. Zaten kolların bolluğundan anlaşılıyor büyüklüğü. Aslında kol altından iki-üç parmak içeri girsem daha iyi olacaktı ama açıkçası üşendim. Altına gri kolsuz penye iç elbise giydim, boyu biraz da olsa uzadı bu şekilde. 
Hello Kitty Baskılı Elbise - Peros / Gri iç elbise - ? / Yağmur çizmesi - Woz
elbise_yagmurcizmesi1

Her ne kadar hava bana soğuk gelmese de dışarı çıkarken üzerime bir şeyler aldım. Bir jean ceket bir de boynuma yünlü pembe eşarp..

9 yorum:

  1. Şeker şey, ne yakışmış elbise sana :)

    YanıtlaSil
  2. elbisene bayıldım çok şirin olmuşsun:)

    YanıtlaSil
  3. çok kıskanıyorum bu çizmeleriniiii:) yağmur sezonu geliyor hemen alacağım bir tane ben de. Nası yakıştı sana hamilelik Maşallah:)Elbiseye gelince bazen çok bol giymeyi ben seviyorum böyle koluma bacağıma dolansın istiyorum bence hoş durmuş üzerinde:)

    YanıtlaSil
  4. çok sevimli olmuşsun benim de 22 haftalık oldu tayt giydiğimde böyle uzun şeyleri çok seviyorum aslında hep çok zayıf olduğum için çok garip geliyor hamilelik alışmaya çalışıyorum :) bana tavsiye edebileceğin kıyafet bulabileceğim yerler var mı laçin?

    YanıtlaSil
  5. mükemmel görünüyor bence :)

    YanıtlaSil
  6. Laçincim, hamilelik bu kadar birisine yakışır. kıyafetine de bayıldım..çok şeker olmuşsun..sevgiler

    YanıtlaSil
  7. ben fotoları göremıorm laçin :(

    YanıtlaSil
  8. Lacincim,

    ben resimlerini göremiyorum dünden beri...dün firefoxumu silip yeni yükledim, acaba flash playerle mi ilgili resimlerini göremememk, yoksa senin sayfanda mi bir bozukluk var? bilgilendirirsen sevinirim, öptüm

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.