Perşembe, Ağustos 05, 2010

Siyah Büzgülü Elbise


Üst kısmı büzgülü elbiseleri bütün yaz o kadar çok giydim ki, hafif çıkan karnım için çok rahat oldular. Uzun olarak iki tane pazardan almıştım, bu siyahı da geçenlerde Tedi diye bir yerde buldum. 
Penyesi viskon ve iç göstermiyor. Model olarak çok basit, daha önce bu tarz hem kısa hem de uzun olarak dikmiştim. Dikdörtgen bir parçanın göğüs kısmına makine lastiği geçiyorsunuz, o kadar.
Bu arada sıcaklarla baş edemeyince saçlarımın arkasını gidip kestirdim, sanırım arkayı hiç uzatamayacağım.
Kolye Kadıköy' de bir takıcıdan, kırmızı ipli bileklik Topman, diğer bileklikler Bodrum' dan. Kırmızı saat ise Too Late. Ayakkabılar - Shoetek


Bu arada yüzüme 50, vücuduma ilk başta 30 sonra 15 faktör sürerek ve 15:00 e kadar hiç dışarı çıkmayarak bu kadar yandığıma inanamıyorum, demek ki olabiliyormuş :) Ama zaman gerekiyor, bu sene üç hafta tatil yapabildiğim için olmalı.

13 yorum:

  1. laçin kaşların rengini almaya baslamıs sanırım, ablamında hamileyken kirpik ve kaşları neredeyse görünmez olmuştu renkleri.
    Çok tatlı duruyor ilk fotoğraf'ta

    YanıtlaSil
  2. hamilelik yaramış sana..zaten çok şekerdin dahada güzel bir hava gelmiş.elbisede çok yakışmış.

    YanıtlaSil
  3. laçin bence süper yanmışsın:)
    elbiselerde süper kurtarıyor gebelikte ve bu sıcakta püfür püfür:)

    YanıtlaSil
  4. canim lacincigim, hamilelik yakismis... ama sandaletlerine bayildim...markasi nedir? ee öyle güzel bacaklarda haliyle ayakkabilarda pek hos duruyor...bende pek yakinda tamamen degismeyi düsünüyorum bakalim becerebilecekmiyim bana bir kac tüyon olabilirmi canim.? lamba821.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. hiç göbişin çıkmamış ama :))
    kilo alırım kaygısıyla yememezlik yapma laçin'cim doğumdan sonra hemen hemen hepsi gidiyor....
    keyifli gebelikler:))

    YanıtlaSil
  6. Yanık tenle de oldukça sevimli olmuşsun:)

    http://kuyruksuzyildiz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel bir anne olacaksın:) Maşallah:)

    YanıtlaSil
  8. *moda(e)ratör: Benim kaşlarım seyrek olduğu için hep açık renk gözüküyor. Makyaj yaparsam biraz dolduruyorum. Ama tabii hamilelikten de olabilir.
    *çiçek: çok teşekkürler
    *hersheyler: Bir de fotoğraflarda daha bir yanık çıkıyorum :=) Aynen öyle elbiseler kurtarıcı oluyor.
    *lamba821: Shoetek' ten almıştım onları.
    *gençbiranne: Biraz çıktı da gözükmüyor:)
    *uzay: teşekkürler
    *cigdem: Çok teşekkür ederiim

    YanıtlaSil
  9. Anaaa hiççç belli olmuyor daha :)
    Çok güzel görünüyorsun.
    Hoşçakal

    YanıtlaSil
  10. S.A yeni okudum hamile oldugunu hayirli ugurlu olsun ALLAH im biran once kucagini almayi nasip etsin.Bende ikinci cocuguma hamileyim 15 haftaya girdim ilk oglum 8 yasinda yani anliyacagin izun sure sonra gelecek olan bir bebek...Subat basi dogumum.. tahminim seninde ocak 20. gibi umarim 22 de dogarda benle ayni gun olur kizin.Ben cinsiyetini bilmiyorum daha ALLAH im once saglikli,hayirli bir evlat versin umarim kizim olur benimde))))...

    YanıtlaSil
  11. Hayırlı olsun ,çok sevindim canım.Güzel bir hamilelik geçir,tadını çıkar ;) Hep olduğu gibi çok hoşsun fotoğrafta .sevgiler.

    YanıtlaSil
  12. Ne şirin ilgi alanlarınız var. Moda ,tasarım ,muhteşem fotolarve güzel blog sahibiyle birleşince tadından yenmez olmuş buralar.
    Selamlar

    YanıtlaSil
  13. annelik hamileleikle başlayan muhteşem bir yol ayrımı...artık anne öncesi ve sonrası olacak hayatınızda...bebiş kız dır inşallahh..çok kız annesi havası var:))))sağlıklı bir süreç geçirmeniz dileğiyle

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.