Salı, Nisan 06, 2010

Kristal Küre' nin Yarışması Sonuçlandı ve Bir Kampanya

Kristal Küre' nin geçtiğimiz cuma benim ürünlerimden hediye edeceğini yazmıştım. Sonunda bütün yorumlar toplandı ve kazanan iki kişiyi belirledim.
Öncelikle seçmekte çok zorlandım.
Seçtiğim ilk yorum, yorumlar yayınladığında ilk gözüme çarpandı. Sonra tekrar baştan taradım, birkaç yorumu daha not ettim. Ama yine ona döndüm. Belki de benim de bir kardeşim olduğu için çok duygulandım.
Beyaz dantelli kelebek Tshirt DERYA ' nın oldu.
İkinci seçtiğim yorumda ise beni başka düşünceler aldı. Bazen sorular geliyor ya hani, niye mesleğimi yapmadığıma, niye bunlarla uğraştığıma dair, işte onun bir cevabı gibi oldu. Hala iş konusunu düşündüğümde, içimde bir o kefeye, bir diğerine ağırlığın bastığı bir terazi olduğu için ve zaman zaman da yüreğimin istediği yere gitmemin doğru mu yanlış mı olduğuna ben de karar veremediğim için belki, bu yorum beni en çok etkileyenlerdendi.
Güllü Saç Bandı da gunde' ye gidecek.
Yorum yazan herkese çok teşekkür ederim. Keşke her birinize ayrı ayrı hediye gönderme şansım olsaydı.İnşallah benim yapacağım önümüzdeki yarışmalarda başka arkadaşlara da ulaşacağım.

Bir de başka birşeyden bahsedeceğim. Bu ara farketmişsinizdir; biraz yoğunluğum var bir süredir de bu şekilde devam ediyor. Bazı şeyleri atlıyorum, ama bu kampanyayı kısaca duyurmak istedim, adı:
Kardelen' lere Kitap Kampanyası
Van' da çalışan öğretmenlerin başlattığı bir kampanya bu, bir Facebook grupları var. Buradan gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz. Benim yan kolonda yayınladığım bannerı da kullanabilirsiniz.

4 yorum:

  1. sevgili laçin desteğin için sonsuz teşekkrüler..tüm öğretmenlerimiz ve kardelenler adına..

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Lacin,
    Sabah uyandığımda baktığım ilk blog hep sen oldun ve bugün bana inanılmaz bir hediye verdin. Verdiğin hediye t-shirt kadar değerli benim için sayende inanılmaz güzel ve mutlu bir güne başladım. Tekrar çok teşekkür ederim. Umarım seninde her günün bana bugün yaşattığın kadar güzel başlar.

    YanıtlaSil
  3. ay çok mutlu oldum :)
    seni zaten uzun süredir takip ediyorum ve ürettiklerini de giyim tarzını da çok beğeniyorum.
    tesettürlü olduğum için hediyeni ev içerisinde kullanmaktan ziyade kemer yada kolye olarak kullanmayı düşünüyorum:)
    sana ve kristal küre ye(böle cici bir hediyeyi kazanmama vesile olduğu için)teşekkürler..
    ayrıca yüreğinin götürdüğü yere gitmekle bence en iyisini yapıyorsun.bizi tasarımlarından ve fikirlerinden yoksun bırakama:)
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. *berfin: inşallah kitap sayısı gün geçtikçe artar.
    *derya, gunde :
    Ben teşekkür ederim ikinize de. Hediyeleriniz bu hafta adreslere ulaşacak.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.