Perşembe, Nisan 22, 2010

İnsu Boutique ve Mezuniyet Elbiseleri


İnsu Boutique' in sahibi Seher Hanım ile bir süre önce kendisinin bana attığı bir mail vasıtasıyla tanıştık. O günden beri de iletişim halinde olmamıza rağmen bir türlü vakit ayırıp gidememiştim. Bu ara mezuniyet kıyafetleriyle ilgili mailler alınca (sevgili Özge ve arkadaşı, bu yazı biraz da sizin için) bu butiği sizlerle tanıştırmak amacıyla annemlerden dönerken uğradım.

İnsu Boutique iki bölümden oluşuyor; ön tarafta hem günlük hem de gece kullanılabilecek kokteyl elbiseleri, arka tarafta ise salaş tshirtler, jeanler gibi daha günlük parçalar yer alıyor. Arka taraftaki ürünlerden Acne' nin çizgili tshirt ve elbiselerini, plili bol ipek pantolonları, salaş pastel tonlardaki tshirtleri beğendim.


Girişteki parçaların çoğu canlı renklerden oluşuyor. Özellikle fuşya, cam göbeği mavi, saks mavi gibi tonlar göze çarpıyor. Bunların dışında klasik siyahlar ve pudra pembe, somon ve nil yeşili gibi pastel tonlar da oldukça rağbet görüyor. Genelde modeller kısa, ama Seher Hanım birkaç tane uzun model de getireceğini belirtti görüşmemizde. Elbiselerin hepsi bu sezonun trendlerini yansıtıyor: drape, yaka işlemeleri, fermuar, katlar ve fırfırlar fotoğrafladığım elbiselerin özellikleri. 
(Elbiselerin fiyatları 150-200 TL civarında.)


(Mezuniyet kıyafeti seçerken trendleri takip etmek kadar o gecede "pişti" olmamak da önemli oluyor. Eğer popüler markalardan kıyafetler alınırsa pişti olma olasılığı da doğal olarak artıyor. Ben bu yüzden lise mezuniyet balom için elbisemi Nişantaşı' ndaki bir butikten almıştım.)

Seher Hanım' a nazik daveti ve hoş sohbeti için teşekkür ediyorum, kendilerini mutlaka tekrar ziyaret edeceğim. Eğer siz de bu şirin butiğe gitmek isterseniz; Teşvikiye Camii' nin köşesindeki House Cafe' nin yanındaki sokaktan aşağı yürüyün, ilk sağdaki sokağa girin, solunuzda İnsu Boutique' i göreceksiniz.
Benim aracılığımla geldiğinizi de Seher Hanım' a söylemeyi unutmayın :))

İnsu Boutique
0212 233 40 61.
Ahmet Fetgari Sok. No 22. Teşvikiye

4 yorum:

  1. Mavi arkası fermuarlı olana bayıldımmmm!!!!

    YanıtlaSil
  2. ne güzel nimetler bunlar böyle :)

    YanıtlaSil
  3. en altta, en solda ki benim olsun muuu? ;)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba Laçin Hn,

    Öncelikle İnsu Boutique hakkındaki güzel yorumlarınız için teşekkür etmek istedim.
    İnsu Boutique sevgili Seher teyzem ile yaptığımız ortak çalışmamızdır.
    Bende Nice Universitesini bitirip ve ardından London College of Fashion da kısa dönem moda kurslarına katıldıktan sonra kendi tasarımlarımı yapmaya başladım.
    Mağazada da gördüğünüz üzere hem benim modellerim, hem yurtdışından satın almasını bizzat kendi yaptığım trendy takip eden ama heryerde olmayan kıyafetler ve de dünya markalarından oluşturduğumuz koleksiyonlar yer almaktadır.
    Her bütçeye hitap etmek istediğimizden, herkesin kendi zevkine ve bütçesine uygun birşeyler bulacağından eminim:)
    Umarım bir dahaki sefere tanışmak ümidiyle..
    Tekrar teşekkürler.

    GİZEM İÇÖZ

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.