Cuma, Nisan 16, 2010

Allıklar

Bu ara en çok kullandığım allıklar bunlar : Becca Songbird, Flormar Terracotta 43 ve 46 numaralar.
Bir ara pembe tonlu allıkları çok kullandım ama artık hiç elim gitmiyor onlara. Bu ara turuncu-bronz en fazla şeftali tonuna kadar olanları seviyorum.


Becca Songbird' ü Just Make Up' tan Pumpkin' in bu yazısıyla tanımıştım. Onun da yazdığı gibi çok koyu bir renk gibi dursa da ince yapılı olduğu için sürünce şeftali tonuna dönüşüyor. Benim yanaklarım hafif kırmızı olduğu için bende daha kırmızıya dönüyor tabii, o yüzden oldukça ince kullanıyorum bu allığı.
Flormar Terracotta 43 ise bu yazımda bahsettiğim (ekimde almışım :) ve hala kullandığım bir allık. Renginden dolayı aslında tam allık değil de bronzer olarak da kullanılabilir. Cildi sağlıklı gösteriyor.
46 numara ise yeni aldığım ve bu aralar favorim olan allık. Turuncu :)) İnanılmaz hoş bir rengi var.


( Bu arada ilk defa bir allığı bitirdim diyebilirim. O da Mac Style. Neredeyse üç sene oluyor artık, son kırıntılarını kullanmasam daha iyi herhalde) 

4 yorum:

  1. Laçin'cim güle güle kullan canım çok hoş gözüküyorlar.. Sen de mi MAC Style'cıydın, ben onun 2.sini bitiriyorum şu an ve tek kelimeyle eşsiz bir renk olduğunu düşünüyorum, hem bana da çok yakışıyor :PP :)

    Neyse ama To the Beach koleksiyonda benzer renkte frost bir allık var, bakalım o style'ın yerine geçicekmi benim için:)

    sevgiler canım..

    YanıtlaSil
  2. 46 numara flormar allığı bende aldım canım.rengi çok hoş.

    YanıtlaSil
  3. yakın zamana kadar pembe allık tutkunuyken artık ben de süremiyorum. kendimi pembe yanaklı heidi gibi hissetmeye başladım :)

    YanıtlaSil
  4. laçin hanım madem siz de allıkları seviyorsunuz size golden rose un allıklarını denemenizi tavsiye ederim hangi seri olduğunu net bilmiyorum ama ben 209u kullanmıştm pempe olarak ama geçen diğer tonlarnı deneme fırsatm oldu özellikle turuncusu çok güzel.bu arada bahsettiğim allıklar parıltısız yani terracotta değiller

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.