Perşembe, Eylül 10, 2009

Koyu Bakır Saç Rengi


Bu ayki Instyle dergisini alanlar görmüştür, bu sezonun en revaçta olan rengi sanırım koyu bakır. Naz Elmas, Zeynep Beşerler ve Ebru Akel' in saçları aynı tonlarda. Bence bu tonlar en çok beyaz tenli ve hafif çilli olanlara daha çok yakışıyor, daha doğrusu onlarda daha doğal duruyor.
Bodrum tatilimde yazmıştım, plajdaki bayanların %70' inin saçı bakır rengiydi, ama yaza daha uygun olarak bu tonlardan biraz da açıktı. Sonbaharla beraber bu moda renk biraz koyulmuş durumda.
3 2 aydır kuaföre gitmediğimi ve 4 aydır da saçımı kestirmediğimi göz önünde bulundurursak bu aralar saçlara yeniden takılmış durumdayım. Son boyamı geçen hafta kendim uyguladım yine ama bunu beğenemedim maalesef. (Loreal Excellence Creme 6.35 Çikolata) Kullandığım boyalardan en çok beğendiğim Garnier Altın kumral rengiydi ama organik içerikli olduğu için beyazlarımı kapatmadı.
Sanırım istediğim rengi bulabilmem ve uzarken şekli tamamen bozulan saçlarımı düzelttirebilmem için kuaföre gitmem gerekiyor artık. Belki de şu koyu bakır renge dönebilirim, çok beğeniyorum ama yapar mıyım bilmiyorum.

14 yorum:

  1. Benim saçımda bakır tonlarında ama daha açık..Fakat hemen akıyor ya,beni delirtiyor...Tatilden önce boyattım,1 hafta tatilde bütün saç aktı gitti...Poff...Bu saç beni yıldırmak üzere.

    YanıtlaSil
  2. benims aclarim acik bakir rengi.. cagla $ikelin ki gibi.. memnundum ama sIkIldIm, bu hafta icinde eski rengime yani kumrala tekrar dönmeyi dusunuyorum.

    YanıtlaSil
  3. GÜZELMİŞ GERÇEKTEN YA bende güzel bişi istiyorum karar veremiyorum:(
    buğday tenliyim bu gitmezmi acaba, ama kaşlar siyah olunca pufff ne zor:S

    YanıtlaSil
  4. Bayram üzeri bakır balyajlar attırmak istiyorum aralara. Şu an açık kestane saçlarım.

    Ben evde boyamayı denedim daha önce ama saçlar uzun ve gür olunca Loreal'de 2 kutu Garnier da ise 3 kutu kullanmam gerekti Bende kuaföre döndüm tekrar :)

    Bakır rengi sana yakıçacak diye düşünüyorum ama kararsızsan balyaj ile başla derim ben sana..

    YanıtlaSil
  5. 2 hafta önce saçlarımı Loreal Excellence Creme 6.35 Çikolata ile boyadım, altı gölgeli olduğundan çok hafif ton açıklığı var. Her ne kadar gözüm koyu bakırda da olsa ben bu kadar sık saç boyamam diyip kendimi frenliyorum. Ama kesim konusunda sana katılıyorum, çok kısa saçlarımı kendi haline uzamaya bırakınca şu an omuz hizasında oldular ama görüntü berbat :)

    YanıtlaSil
  6. laçincim pek süpersonic bi yorum olmıyacak ama senin eski rengine bayılıyorum ben uçlarda röflelerin vardı ya sarı sarı okadar güzel bi yüzün varki o rengi taşıyacak ilerde emin ol daha çok koyulara dönersin yapıcaksanda açık bakır yap madem ortada buluşalım ne dersin?

    YanıtlaSil
  7. Instyle'ın bu sayısında benim de dikkatimi çekmişti bu renk. En cok Zeynep Beşerler'e yakışmış bence:)

    YanıtlaSil
  8. *mughetto: aslında fotoğraflarda çok hoş gözüküyor rengi :))
    *ella: ay bir de şu sıkılma var, keşke hiç sıkılmasak saçımızdan
    *bitter: buğday tene de gidiyor bence ama kaşlara bir müdahala lazım o zaman.
    *flame: benim de kuaföre dönüşüm yakın :))
    *volkan-kaldera: niye düzgün uzamaz ki değil mi, şekilsiz birşey olup çıkıyorlar.
    *eso: bütün yorumlar süpersoniktir :)) ay bilmiyorum kararsızım
    *moda gezegeni: zeynep beşerler'in sadece kaşları hoşuma gitmedi, resmen onları da bakır yaptırmış.

    YanıtlaSil
  9. bende 2/3 boyamada anca tutturdum bu rengi ama çok çabuk dip görünüo ve kötü duruyo bu yüzden boyamayı bıraktım resmen.ebry akele hiç yakışmamış naz elmazda süper durmuş bence.

    YanıtlaSil
  10. cok güzeller ve kullanım şekli cok hoşuma gitti,ellerinize saglık
    :)
    devamlı sizi takip ediyorum ve nihayet bende bir blog actım,genelde yasemin yada adsız yorum bırakırdım ama artık benimde adım var :))

    sizden cok faydalı bilgiler aldım bir kez daha tesekkürler.

    YanıtlaSil
  11. Laçin rengi çok hoş oldu en son boyadığımda,tatildeyken çok memnun kaldım,ama istanbul'a bir döndüm, 1 haftalık tatilde boyanın tüm canlılığı gitmiş klor ve deniz sağolsun...Şimdi gidip cila attırmayı planlıyorum.. Bakır ve kızıl tonları baya zor ya.

    YanıtlaSil
  12. *gülçin: tabi doğal renginin ne kadar koyu olduğuyla da alakalı rengin kullanımı. O yüzden çok açık düşünmüyorum ben de.
    *terzicıragı: bakıyorum blogunuza hemen.
    *mughetto: evet maalesef zor bu renkler.

    YanıtlaSil
  13. Yap Laçin de koy fotolarını:) eminim bakır da çok yakışır ona göre de makyajla süper...

    YanıtlaSil
  14. SLM LACINN BI BULUSAMADIK BU YAZ KISMET OLMADI
    BENDE YAZ BASINDAN BU YANA PALETTENIN BRONZ KAHVESINI KULLANIYORUM VE AKTIKCA HOS BIR RENK CIKIYOR KOYU BAKIR RENGI TAM ELDE EDEBILIYORSUN BIRAZ ACIK BAKIR ICINDE GIZEMLI KAHVEYI TAVSIYE EDERIM KOLESTONUN ARK BOYADI DIPLER ACIK UCLAR KOYU OLDU AMA GUZEL YINEDE
    BU KADAR SIK BOYAMAK YIPRATMIYORMU SACLARI BENIMDE KISA VE YIPRANDI
    FOTO BEKLIYORUM OPTM CNM ESIMEDE GECMIS OLSUN BU ARADA ALLAH BETERINDEN KORUSUN

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.