Salı, Eylül 01, 2009

Yine Eski Burdalar



Sevgili pride' ın bu yazısında bahsettiği Burda dergilerinin eski sayılarından ben de sipariş verdim. Cumartesi aldım, dün yani pazartesi elimdeydi. Aslında daha çok eski sayı toplamak isterdim ama başka 80li yıllardan yoktu. 87 ve 89 senelerine ait iki sayı bulabildim.
Benim aldığım satıcının adresi de bu.

5 yorum:

  1. Kuzucum o eski Burdalardan ne harikalar çıkartacaksın bakalım.Merakla bekliyorum.Mucxxxxx

    YanıtlaSil
  2. Eski kitapevlerinde burdaların eski sayılarından bulabilirsin.Bazılarında kalıplar olmuyor ama sen eminim bakarak bile dikersin.Ben daha dün gördüm kitapçıda ama kalıpları yok diye almadım.

    YanıtlaSil
  3. Canim annemin evde sakladigi dergileri vardi ama tabii artik dikisi birakti, eve gidince bakarim. Ve hala duruyorlrsa sana gonderebilirim istersen ;)

    YanıtlaSil
  4. Gecen hafta buradaki bir thrift shop'ta eski burda kaliplari gormustum, cok guzel elbise modelleri vardi, fiyatlarida 50 cent filandi sanirim. eger istersen ben sana alip yollarim bol bol :) bir haber vermen yeterli.

    YanıtlaSil
  5. laçin fındıkzade cuma pazarının orda eski burda dergileri var ve şişhanede de varmış lazım olursa adreslerini bulabilirim ..hatta şişhanedekinde kaybettigin bazı paftalar ayrı bile satılıyormuş.ve yine diyorum lazım olursam ben buralardayım .her türlü kalıpta arkandayım ...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.