Perşembe, Eylül 03, 2009

Burda Hazineleri



Hafta başında beni okuyan bir emekli öğretmen ablamdan mail geldi. Kendisi benim eski Burda dergilerine olan ilgimi okuyunca dergilerinin değerini bileceğimi düşünmüş. Mail geldiği anda o kadar mutlu oldum ki; hem kendimi doğru ifade edebildiğim, hem de bu kadar ince bir insanın beni okuduğunu öğrendiğim için.
Ve dün kocaman koliyle kapımdaydı dergiler. Yaklaşık iki saat hepsini teker teker inceledim. Bunlar benim için bir hazine. Aralarda birkaç tane 70 senesine ait sayılar ve 82-87 arası neredeyse bütün sayılar var. Hemen kitaplığın üst tarafını onlar için düzenledim. Şimdi üstüste bütün güzellikleriyle bana bakıyorlar.

Ablacım, sana ne kadar teşekkür etsem az. Bunlara gözüm gibi bakacağımdan emin olabilirsin, tekrar teşekkürler.

15 yorum:

  1. ilk resimdeki satenden elbise tam benlik, bulacağımı pek sanmam ama hangi sayı ki?
    bu burdaları senden daha iyi değerlendirecek biri bulunamazdı heralde.

    YanıtlaSil
  2. Ben de istiyorum yaaaa:( Arada bir Burda değişimi yapsak modelleri alsak geri göndersek hiç fena olmazdı.Burda saadet zinciri:) Hahahahahha

    YanıtlaSil
  3. AAA ne güzel kalıplar var orda...
    Çok şanslısın Laçin. Güle Güle kullan.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Wow!..Çok şanslısın canım, gerçekten 'hazine' onlar..Annemin de 80lerden itibaren Burda koleksiyonu vardı..Bakması için verdiği kişi hepsini kaybetmiş(!) olduğu için malesef elimizde yok =(..Eskiler şimdiki modellerden daha güzeller bence..Sahaflara bakmayı düşünüyorum bende inşallah bulabilirim..

    YanıtlaSil
  5. Wow!..Çok şanslısın canım, gerçekten 'hazine' onlar..Annemin de 80lerden itibaren Burda koleksiyonu vardı..Bakması için verdiği kişi hepsini kaybetmiş(!) olduğu için malesef elimizde yok =(..Eskiler şimdiki modellerden daha güzeller bence..Sahaflara bakmayı düşünüyorum bende inşallah bulabilirim..

    YanıtlaSil
  6. çizgili olan elbiseye bayıldım.eminim sende beyendin laçin en kısa zamanda uygulamaya geçireceğin ümidiyle..şimdiden kolay gelsin...

    YanıtlaSil
  7. Aman tanrım! Süper.. Bunlar sayesinde diktiklerinle de biz de görsel şölen yaşayacağız herhalde :)

    YanıtlaSil
  8. zannediyorum doğru adrese gittiler, dikeceğin kıyafetleri merakla bekliyorum..

    YanıtlaSil
  9. BU ABLADAN BİR TANEDE BEN İSTİYORUM.İYİ DİKİŞLER DİLERİM.SEVGİLER....

    YanıtlaSil
  10. ÇOK GÜZEL GÖZÜKÜYOLAR YA SEN ŞİMDİ BUNLARLA ŞAHANELER YARATIRSIN:)HAYIRLI OLSUN DERGİLERİN LAÇİNCİM

    YanıtlaSil
  11. burda hazineleri:) ben de nasıl koruyacağımı şaşırırım burdalarımı 68 yılından beri önce annem sonra teyzem hep almışlar arada eksikler olsa da koca bir arşiv ama 68 öncesini araştırmaya fırsatım olmadı sahhaflara yolum bir düşse ahh:)) çok keyifliler değil mi ne kadar kaliteli dikişler kaliteli kumaşlar..penye çıkmış mertlik bozulmuş sanırım:))

    YanıtlaSil
  12. süper bunlar laçin ..hocamız dogru adres göndermiş emin ellerdeler ,neler yapacaksın sen şimdi kimbilir..

    YanıtlaSil
  13. of harika! hazine resmen :D
    neler modeller çıkar şimdi bunlardan!!!

    YanıtlaSil
  14. Sağlıkla,sıhhatle, bereketle yiyin. Çok güzel grünüyorlar. Geçen yıl ben de heveslenip ipe biber dizdim, sulandı, koktu. Bizim buralar çok nemli, kurumuyor sebzeler.

    YanıtlaSil
  15. Allahım bu neeee:))) Başkasına yazdığım yorum sana gelmiş. Nasıl oldu, nasıl becerdim bilmiyorum ama özür dilerim Laçin. Sanırım çok pencere açtım. O zaman seninki de başkasına gitti:)))
    Rezil ben...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.