Cuma, Mayıs 22, 2009

ShoeTek Ganimetleri



Dün uzun zamandır istediğim ShoeTek seferimi tek tabanca olarak gerçekleştirdim. Öncelikle Fashion By Siu ve Alışveriş Cini' ne tecrübelerini paylaştıkları ve detaylı anlattıkları için çok teşekkür ediyorum.

Nişantaşı Shoe Tek çok merkezi bir yerde (elimle koymuş gibi buldum diyebilirim) Harbiye'den Valikonağı Caddesi' ne inerken Topshop'ı geçin, Mango'yu ve Yargıcı'daki ışıklardan karşıya geçin, aşağı doğru yürürken zaten tabelasını göreceksiniz. Hemen yanındaki Konak Pastanesi' nin çilekli tartoleti çocukluğumdan beri favorimdir. (İlkokulum Işık Lisesi'ydi de)

Bu arada yazan arkadaşlar hiç dükkanın yer altında olduğunu yazmamışlar, bir de gördüğünüz fotoğraflardan çok daha küçük bir yer. Tabi bunlar o ayakkabıları almaya engel mi tabi ki hayır. Bir sürü ayakkabı giyip çıkardıktan sonra bej bantlı topuklu {nly tavsiye ederim çok rahat} ve iki adet bantlı sandalette karar kıldım. Aslında ben şu ayakkabının hayaliyle gitmiştim biraz da; ama denedim, on dakika dolandım mağazada. Ama maalesef olmadı, rahat edemedim :((

Yeni modeller sürekli geliyormuş, sitede olmayan birkaç model daha vardı. Son olarak online satış yaptıkları web siteleri : http://shoetekfiyat.com/

NOT 1 : ShoeTek' in numaraları bana tam geldi, sorun olmadı.

NOT 2 : Uzun zamandır Nişantaşı'na gitmemenin sonucu otopark cahilliğiyle sonuçlandı. Yukarıda yer bulamam diye ta Topağacı'na parkettim. Sonra City's in tabelasını okuyunca pişman oldum. 2 saati 5 lira yanılmıyorsam hatta pazar günleri ücretsiz. Aklınızda olsun, başka yer aramayın.

3 yorum:

  1. burada sözü edilen enes ayakkabıcılık pazar günleri de açık mıdır acaba??

    YanıtlaSil
  2. eda, enes mağazası pazar günleri de açık...

    yalnız haftasonları ve çarşamba günleri (pazar kurulduğundan) çok kalabalık oluyor. ayaküstü denemek zorunda olduğundan bu saydığım günler dışında bir gün gelmeni tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  3. laçin, cumartesi günü senin aldığın platform açık ayakkabıdan aldım, krem rengi olanından. çok şık bir ayakkabı gerçekten. topuğundan dolayı ayaklarım biraz öne gidiyo gibi ama yine de çok güzel. tavsiyen için teşekkür etmek istedim.. :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.