Cuma, Mayıs 08, 2009

Güllerin İçinden Kolye



Güller ve Fırfırlar yazımdaki fotoğrafta da gözükmüştü bu kolye. Şimdi yeni renklerini yapıyorum çünkü bunu çok tatlı bir kız aldı :))

Bu kolyenin benzerlerini yabancı bloglarda hatta etsy' de görmüştüm, ben biraz farklı yaptım tabi ki. Renkleri daha değişik kullandım, araya farklı şekilli (sarmal) güller koydum ve çok sevdiğim püskülü ekledim. Kokoşlukta sınır tanımadığım için ben gayet rahat kullanabilirim, size nasıl göründü?

(Kermeste değişik renkleri ve versiyonlarını sergileyeceğim)

4 yorum:

  1. merhaba laçin dün nette gezerken tesadüfen karşılaştım bloğunlan,tek tek herşeye baktım 2 saat falan dolaştım aynısından yapmak için beyendiklerimi kopya ettim hatta.ben dikişin d sinden anlamam,ama ilgim var öğrenmeye çalışıcam ilham verdin bana.ayrıca 7 aylık hamileyim bebişim gelmeden önce bi kaç bişeyler yapmak istiyorum:))güllerden yapmış olduğun kolyeyi daha ayrıntılı anlatırsan birde gülü nasıl yaptığını,çok ama çok sevinirim.fırsat buldukça takip edicem seni başarılar ve hayırlı ramazanlar dilerim.

    YanıtlaSil
  2. selam laçin bi haftadı bloğundan ayrılamıyorum.ufaktan bende bişeylerden başlamak istiyorum biraz dikiş becerim birazda hayalgücümle umarım başarabilirim.bu güllerden kolyenle başlayabilirim dedim sarma güller tamam ama diğerlerinde biraz destek almam lazım.Diğer yazılarda okudum resimlerle anlatman vaktini alıyor ama bi fırsat bulursan anlatmanı isterim başarıların bol olsun...

    YanıtlaSil
  3. *ecem ve nurcuk:
    arkadaşlar güllerin ayrıntılı yapımını Turkmax' ta çıktığım programda anlatmıştım, videosuna buradanulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  4. teşekkür ederim laçin süpersin

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.