Cuma, Mayıs 22, 2009

Inglot ve Deborah

Nişantaşı dönüşünde hazır yolumun üzerindeyken Cevahir'e gireyim dedim. İtiraf ediyorum sadece Inglot için girdim.



Öncelikle bir indirim haberi vereyim. Inglot' ta Far paletlerinde %50 indirim var. (tek aldığınızda olmuyormuş indirim.)

Inglot'un ürünlerine gelirsek, iki üründe aklım kaldı. Biri Mac'in Glimmershimmer' ına çok benzeyen ve baya rengi olan aydınlatıcı ürünleri. Üstten basmalı şişesi ve yapısıyla baya benziyor. Beyaz olanı çok hoştu özellikle.

İkinci ürün ise yeni çıkan mat ruj serisi. Bu seride ise uçuk pembe ve bej gibi renkler çok hoş görünüyorlar.

Benim gitme sebebim ise şu meşhur far bazını almaktı. Özellikle gece makyajlarında çok gerekli bir ürün bence. {Bu arada Iraz, ürünleri bu kadar güzel anlatmaya devam edersen olacağı bu işte. Eminim benim gibi çok insan vardır, seni okuyup mağazalara koşan. Bir de Elf siparişi verdim zaten senden gaza gelip. Napalım- Ayhan Sicimoğlu gibi-Hastasıyım... }

Sadece far bazıyla (1) kalınır mı araya bir de kasanın yanındaki %50 indirimli farlardan (3)  biri sıkıştı. Ama üç renkliydi...

Neyse ki Inglot' tan kendimi kurtarabildim. Sırada Watsons vardı, ne güzel birşey almadan dolanıyordum. Sonra 90ların ruhu beni ele geçirdi ve tırım tırım mavi rimel (2) aramaya başladım Watsons' ın içinde. Deborah' da buldum rahatladım. Mavi kalem+mavi rimel le koyu kahve olan gözlerimi azıcık maviş yapacağım :))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.