Pazartesi, Mayıs 25, 2009

Asimetrik Saç ve Renkli Makyaj


Dünkü düğüne giderken asimetrik elbiseye asimetrik saç yaptırmak istedim. Biraz 80ler tarzı birşey aklımdaydı, tabi modernize edilmiş haliyle. (perma değil :)) ) Bir tarafı geriye taranmış, geri kalan kısımlar dalgalı olacak şekilde bir saç isteğiyle gittim. Kuaföre anlattım, oturdum koltuğa. Adam saçımı tararken geriye taranacak kısmı örerek mi yapsa diye geçiriyordum aklımdan, 5 dakika sonra ben birşey demeden adam örmeye başlamıştı. Genelde kuaförde çok konuşmam, baştan istediğimi anlatır otururum. Bence ona bırakmak lazım biraz, daha iyi şeyler ortaya çıkıyor.

Örgüyü bitirdikten sonra geri kalan kısma maşa yapıldı. Karıştırıp hafif daxla dağıtıldı.

Makyaj için ise renkli birşey olsun istedim. Inglot sarı farımı ve pembeli-morlu olan üçlü farı kullandım. Göz pınarına sarıyla başladım, ortaya koyu pembe ve en uca mor sürerek birbirlerine yedirdim. Gözümün üstüne ıslak fırçayla mor farı eyeliner olarak kullandım,  altına ise yeşil far sürdüm. Rimel de sürünce göz makyajı tamamlandı. Gözde bu kadar renk kullanınca dudaklara sadece açık renk parlatıcı sürdüm.  Bu arada Inglot'tan aldığım far bazını da kullandım bu sefer. Gece eve döndüğümde o kadar renk far sürdüğüm gibi duruyordu.


Evden çıkmadan yarım saat önce de takılara bakınırken uzun bir küpe aradım, bulamadım. Hemen oturdum evdeki malzemelerden bir tane yaptım. Tabi ki tek olarak taktım, tek küpe modası geri dönsün!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.