Perşembe, Mayıs 07, 2009

Renkli Rayban Wayfarer

Ray-Ban' in efsane olmuş gözlüğü WayFarer ilk kez üretildiği 1952 yılından beri en ünlü gözlük modellerinden biri. 1961 yılında Breakfast at Tiffany's filminde Audrey Hepburn' le özdeşleşen model, 80 lerde birçok şarkıcının kullandığı bir model haline geldi. Modanın devamlı geçmişe döndüğü günümüzde böyle kült bir modelin yeniden üretilmesi için geç bile kalındı aslında.

Bildiğimiz siyah veya kemik  çerçeveli seçenekle beraber toplamda 32 renk ve çeşit bulunuyor. RB 2140 adıyla da kodlanan WayFarer modelinin özellikle kırmızı ve turkuaz çerçeveli ve aynalı camlı modelleri ünlüler arasında da oldukça rağbet görüyor. (daha fazlası için www.ray-ban.com ' a bakabilirsiniz.)



Kristin Bell bej rengini tercih ederken, Jessica Alba mor, Ashley Tisdale turkuaz, Liv Tyler kırmızı rengini kullanmış. Katy Perry ise çoğu zaman bol renkli kıyafetler giymesine rağmen gözlüğünü klasik siyah seçmiş.

Bu arada Kanye West' çimin de blogunda baya önce yazdığı üzere Ray-Ban bir de Wayfarer Colorize Kit adı altında beyaz bir gözlüğü istediğiniz gibi boyayacağınız bir kit de piyasaya sürmüş. Asıl bu tam benlik işte, kişiye özel Ray-Ban, kulağa çok hoş geliyor. Acaba Türkiye' de var mı? Hiçbir yerde okumadım da...

1 yorum:

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.