Cuma, Şubat 27, 2009

Likralı Bol Paça Jean

Dün yazdığım alışveriş yazıma gelen yorumlarda aldığım kotun modeli merak edilmiş. Bende zaten birşey aldığımda ertesi gün giyilme hastalığı vardır, o yüzden hazır giymişken fotoğraf da çektim. Bir yazıyla da iki parçayı anlatmış oluyorum. İkinci parça ise bir türlü bitmiş halini yayınlama fırsatı bulamadığım Beyaz Güpür Detaylı Bluz. Yapılışındaki hatamı ve bulduğum çözümü burada yazmıştım.

Bu arada Mango, Zara kalıplarına alışınca Peacocks'taki 38 bedenin içine rahatça girebilmek çok mutlu etti beni :))

Bir de kesinlikle elbise beni daha zayıf gösteriyor.

Beyaz Güpür Detaylı Bluz - Kendi üretimim

Gri Yelek - Peacocks

Lacivert Streç Bol Paça Jean - Peacocks

Gri Bot - Peacocks

Bu arada Peacocks beni reklam için tutsun, nerdeyse herşeyimi aynı yerden giyinmişim :))

Yeleğin önünden sarkan zincirli zımbırtının esasen ne olduğu ve nasıl kullanılacağı hakkında en ufak bir bilgim yok. Bunu bir tuhafiyede karışmış zincirlerin arasından bulmuştum. O kadar birbirine girmişti ki meğer üç tane birden almışım. Şöyle anlatayım bu zincirli zımbırtının bir tarafı taşlı iğne, bir tarafı ise taşlı dikdörtgen hiçbir aparatı olmayan bir parça. Yeleğin bir tarafına iğneyi taktım, dikdörtgen kısmı ise yeleğin yakasından geçirdim. Alttaki fotoğraf daha iyi anlatıyor.

( Bu zımbırtıdan daha önce gören varsa esasen nasıl kullanıldığını yazsın lütfen)


[ad#yatay-yazilar-arasi]

1 yorum:

  1. Bak bu tarzı çok beğendim. Gömlek modelide dikimi de harika kombineye de bayıldım. Bende 12 yaşımda dikmeye başladım. ÇOOK eski babaannemin emektar çeyizlik singer dikiş makinesiyle. Önceleri kaçak göçek eteklerimi bozup daraltıp kısaltarak başladım, sonraları tüm kıyafetlerimi kendim diker oldum. Azmı azar işttim eski montların peluşlarından ayıcıklar diktim diye...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.