Salı, Şubat 17, 2009

Dolap Boşaltmaca

Önümüzdeki bahar aylarına şimdiden hazırlık yapmak istedim. İlk iş olarak dolabımı ayıklamaya başladım.

Ayıklananların çoğunu çeşitli yerlere vermek için ayırdım, birkaç parçayı ise fotoğraflayıp satış için gittigidiyor' a listeledim. Tanıdık gelen bir parça olabilir.

Ayrıca Gri Yarasa Elbise'nin birer tane koyu pembe ve lacivert olmak üzere versiyonlarını hazırlamıştım. İkisinden de yalnızca birer tane olduğu için fiyatını da biraz düşürdüm. Bu arada Gittigidiyor Yurtiçi Kargo'yla %30 indirim anlaşması yapmış ki, çok iyi bir haber bu. Ben de Yurtiçi Kargo kullanıyorum.

¤ Gittigidiyor'daki satış sayfam : LaCheen ¤


Resmin üzerine tıklayarak büyütebilirsiniz.



[ad#yatay-yazilar-arasi]

5 yorum:

  1. ama sana hediye ederim dersen hayır demem:)

    YanıtlaSil
  2. LeylaNAz; yazın için kendi adıma birşeyler söylemem gerektiğine inanıyorum. Lütfen benim yazdıklarımı tekrar oku hala aradaki çizgi anlaşılmadı ise bizzat yazılanları açıklarım...
    Lütfen sap la samanı karıştırmayalım...;)

    YanıtlaSil
  3. ben şenay şaka yapmış esprili yaklaşmak istedim ama lacheen beni ciddiye almış , tabiki sat lacheen cim . ben birşey istemiyorum:)
    bak birşey söyliyim benim ayağım uğurludur bak gri elbiseye talip hemen çıkmış bile , heryerde böyledir ben mağazaya giderim bi ayakkabı giyerim gelen iki kişi aynı ayakkabıyı ister:)))
    elbise desen keza öyle. sanırım çok zevkliyim :D sevim güle güle giyin elbiseni.
    leyla naz arkadaşımı da şu an okudum ve inan çok üzüldüm , bi şaka yapayım dedim herkes beni bedavacı sanmış:( net ortamında tanımadan yorum yapmakda hoş değil leylacım beni tanısan kimseden birşey istemeyen birisi olduğumu anlardın neyse canınız saolsun.
    sanırım yorum yapıpda bir daha üzülmek istemiyorum.
    herkese kolaylar gelsin, bol alışverişler , emeğe saygıyı benden iyi bilen birisi olmaz , sadece çok kırıldığım için uzattım.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Şenay ve Nil,
    Arkadaşlar bazen yanlış anlaşılmalar olabiliyor. Sonuçta yazarken mimik kullanamıyoruz ki , şaka mı ciddi mi anlaşılsın. Ben ikinizin yorumlarını kötü olarak nitelendirsem yayınlamazdım ilk başta.
    LeylaNaz'ın da size birşey söylediğini düşünmüyorum ben, kendi düşüncesini yazmış. Lütfen birbirimize ithafen bir söz söylenmiş gibi algılamayalım.
    Hepinizi çok seviyorum ben, takip ettiğiniz ve okuduğunuz için teşekkür ediyorum

    YanıtlaSil
  5. Arkadaslar Lacin söylenmesi gerekeni zaten söylemis. Kötü birsey demedim ki. Hatta: "kusura bakmayin arkasalar" diye özellikle bir cümle kurdum yazimda. Ve aynen yine Lacinin dedigi gibi: mimik kullanmiyoruz. Saka mi gercek mi anlasilmiyor.

    Nil´cim su sözünede birsey söylemek istiyorum:

    "net ortamında tanımadan yorum yapmakda hoş değil leylacım beni tanısan kimseden birşey istemeyen birisi olduğumu anlardın "

    seni tanimadigim icin zaten yargilamadim ve saka ile ciddi olan ayirim bu ortamda zor.

    Kirildigin icin ve üzüldügün icin ben ise üzüldüm :( Kusura bakmayin

    Vallaha Lacincim seninde yorum bölümünü platform olarak kullandigim icin kusura bakma. Bir daha bu tip yorumlar daha titiz yapmak gerekiyormus.

    Senay´cim, Nil´cim hersey tamam mi :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.