Salı, Ağustos 28, 2012

Sarı Ponpon 2.Raund


Dikiş konusunda biraz maymun iştahlıyım, ne kadar uğraşmış olursam olayım bazen çabuk sıkılıyorum. Neyse ki bu sarı elbise onlardan olmadı, yine çok severek giydim.
Bu sefer siyahla beraber kullandım. Eski kocaman çantamı Nil' in ıvır zıvırını da koyabildiğim için çok kullanıyorum ama meğer fazla dolduruyormuşum, sapına yakın yerinden yırtıldı. Büyük ihtimalle ben bunu başka çantaya dönüştürürüm :)


Zara' nın eski sezonundan kalan siyah dolgu topuk ayakkabılar en rahat ayakkabılarımdan biri kesinlikle. Fotoğrafların çekildiği pazar günü yürüyüp durduk ama hiç rahatsız etmedi.


elbise-ben diktim / çanta-koton / ayakkabı-zara / bileklikler - kendi yaptıklarım, zidaya, yargıcı

12 yorum:

  1. bu elbiseye bayıldım. senden feyz alıyorum becerikli anne...

    YanıtlaSil
  2. tamda bebekte gördüm seni:)kesin ünlü birini görürüm şimdi derken pat diye sen,eşin ve minik Nilpotun vardı ama onu görmedim:(arabasının içindeydi).aaa dedim kimdi bu yaaa:)Valla Lacin'cim inan ünlüler kadar dikkat çekiyorsun:)Sarı elbisen çok yakışmıştı..ellerine sağlıkkk

    YanıtlaSil
  3. ah fıstığım keşke bende de yetenek olsa da senin gibi sıkılabilseydim, sana baktıkça içim açılıyor nazar değmesin sana ve güzeller güzeli kızına...

    YanıtlaSil
  4. insan size imrenir nazar değmesin böyle şen kalın..
    http://moddayse.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. aaaa harika olmuş bu elbise:)
    kemeri de çok yakışmış :)
    ayrıca sarı sana ne kadar yakışıyor farkındamısın şekerim:)



    begumygaci.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. Seni uzun zamandır hayranlıkla takip ediyorum. Çok yetenekli ve yaratıcısın. Ben de bu yil dikis dikmeyi. Hayallerimden biri de bu cunku:) hic yorum yazmamistim, bu ilk cunku kendime de blog acip bu dunyaya dahil oldum. Bu arada elbisenin rengi. Ozellikle de kemerin harika. Ellerine saglik...

    boyaynasiyansimacisi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. Sarıya bayılırım, çokta yakışmış Laçincim..

    YanıtlaSil
  8. Lacincim, diktiklerin o kadar profesyonel duruyor ve sana o kadar yakisiyor ki.. Guzel hatun, masallah diyelim :)

    YanıtlaSil
  9. Yaptıklarına imrenerek bakıyor, iç geçiriyor, sonra da kendi kendime şunu diyorum:"napalım Allah'ta seni böle yaratmış" :)
    Ellerine sağlık:)
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  10. merhabalaar:) sıkı bir takipçiniz olarak bir yıldan fazladır hamileliğimden bu yana bu blogu sürekli takip ediyorum.. saçlarım sizin mayıs ayındaki şu röfleli halinizin aynısı.. kuaförüme gittim ve kıskançlığımdan mıdır nedir;) aynısını yaptırdım..sora bir dikiş hevesi aldı beni,singerin makinası kadıköy kumaş pazarından denemelik kumaşlar burda dergileri derken hayatıma yepyeni bir renk kattınız..:)şimdi 7 aylık bir oğlum var ve evde ne var ne yok ona birşeyler yapmak için uğraşıyorum,tabi yaptıklarım sizinki gibi mükemmel olmuyor ama yine de giyilebilecek kadar iyiler;)

    YanıtlaSil
  11. sarı herkese bu kadar yakışmaz çok iyi taşıyorsun laçin içimi açtın :)

    YanıtlaSil
  12. Laçincim bir ara şu emzirme örtüsü ve baby sling yapışını paylaşır mısın? benim ufaklık için...:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.