Perşembe, Ağustos 30, 2012

Klasik Günlerden


Klasik günlerden biri..
Alışveriş merkezinde biraz gezinme, yemek derken Nil uyuyunca biraz kahve içip sakin sakin oturma. Özel bir şey yok, klasik çekirdek aile günlerimizden. Aslında tabii ki bir farkla, bugün zafer bayramıydı. Hem evimizden hem de yolda giderken gözüken manzara çok güzeldi :
 
 
Bu arada benim çok önemsemediğim Nil' in hastalığı bir türlü geçmeyince dün doktora götürdüm, faranjit ve kulak nezlesiymiş. Gündüz ne iştahsızlığı ne de farklı bir belirtisi oluyor, sadece geceleri uyanıp ağlıyordu. Meğer ağrıdanmış, ben de ateş olmayınca önemsememiştim ama kulağına kadar gitmiş. Gündüz hiçbir sorunu olmadığı için ben anlayamıyorum hastalığını :( Bundan sonra gece uykusu bozulduğu anda doktora gidilecek demek ki.

tshirt-vero moda / kolye-markafoni / jean ve ayakkabı-zara

7 yorum:

  1. Selamlaarr,

    Cafe Nero'da kasada beklerken nerden tanıyorum diye gözüm takıldı sonra tanıdım, direkt Nil'e baktım uyuyordu (: Aa yanına gitsem mii, diye konuşurken siz kalktınız zaten rahatsız da etmeyeyim dedim, ama ben hasır şapkalı puanlı elbiseli olan :)
    Sevgiler.
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa Zeynep ben de gördüm seni o zaman, şapkalı deyince anladım. İnşallah başka sefere :)

      Sil
  2. Ne güzel bir tablo yanında çocuğuyla kahve içen bir anne.Ben iki çocuğumda da bunu başaramadım:))Alıştırmakla alakalı galiba.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hafta içi tek başımıza çıktığımızda çok mümkün olmuyor ama eşimle beraberken içebiliyorum, evet :))

      Sil
  3. İnanmıyorum, geçmiş olsun Laçincim, aynı seyleri bu aralar bizde yaşıyoruz.Çınar biranda bağırarak uyanıyor,3-4 hatta 5 kere bile, sebebsiz yere ağlıyor.bizde doktora gitsek iyi olucak.Bu geceniz iyi geçmiştir umarım.sevimli bebek nil.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başka sebebi de olabilir ama sebebi hastalık da olabilir. Doktorun görmesinde fayda var kesinlikle.

      Sil
  4. Gecmis olsun lacinciiim sewgiler

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.