Perşembe, Ağustos 30, 2012

Lush Güzellikleri


Daha önce birçok kez yazmıştım, maalesef öyle her kozmetiği kullanabilen biri değilim cildim çok hassas. (Zaten bu hassasiyet hamileliğimde rosaceaya dönüşmüştü) Sadece eczaneden aldığım birkaç markayı kullanıyorum uzun süredir (Bioderma, Bionike ve Papulex)
Lush ise daha önce kullandığım bir markaydı, iki sene önce burada ve şurada anlatmıştım. Özellikle Big şampuanı ve celestial nemlendiricisini çok beğenmiştim. Geçenlerde de Lush yetkililerinden mail geldi, yeni ürünleri hakkında bilgi verdiler ama ben bir türlü mağazalarına gidemedim. Ben gidemeyince onlar bana bir paket gönderdiler.


Kutunun içinde bir sürü deneme boyu ürün vardı. Duş jelleri, sabunlar, yüz temizleyicileri, kremler. Sabun ve duş jelleri beğenisi kişiye göre çok değişkenlik gösterir bence, koklayarak alınması daha mantıklı. Bunlar içinde çok beğendiğim üç ürün oldu :
1. Angels On Bare Skin yüz temizleyici : Bu iki sene önce yaptığım alışverişte de vardı, cildi çok güzel temizliyor ve nemlendiriyor. Yalnız son kullanma tarihine kadar ürünü bitirememiştim, az kullanmak yetiyor çünkü. Belki daha az miktarlarda alınabilse daha iyi olabilir.
2. Tiny Hands El Serumu : Sabun gibi kalıp şeklinde ama çok güzel bir el kremi. Gece yatarken sürüyorum, sabaha mis gibi oluyor.
3. Ro's Argan Durulanan Vücut Sabunu : Mantığı saç kremiyle aynı ama bir farkı var, bu vücut için. Duş jelinden sonra sürüp duruluyorsunuz, muhteşem nemlendiriyor.

Şampuanlarım bittikten sonra ilk fırsatta yine Big' e döneceğim, bir de bu numuneler bittikten sonra tabii. Ayrıca yeni makyaj serisi var, duymuşsunuzdur. İlk fırsatta onlar da incelenecek.

3 yorum:

  1. Şeker gibiler,bana niye kimse böyle şeyler göndermiyor ya :)

    YanıtlaSil
  2. Maşallah canım,cildin epeyce düzeldi bu aralar.doktora gittiğin zamanlarda çok üzülmüştüm ben senin için.İnşallah böyle devam eder,en önemli şeylerden biri insanın yüzü..

    YanıtlaSil
  3. Süper ürünleri bende çok seviyorum...

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.