Çarşamba, Nisan 25, 2012

Parlak Renkler



Pazartesi günü dönerken Forum' daki H&M e uğradık. Geçen yaz Nil' e aldığım herşeyi çok rahat giymişti, yine benzer şeylerden aldım. Bu yaz yürürken bolca düşüp kalkacağını hesaba katarak renk renk tayt aldım. (bebek taytları çok kaliteli ve dayanıklı, ayrıca fiyatı da çok uygun) Bunların üzerine ince kumaşlardan tunikler dikeceğim. Mavi spor ayakkabıya ise vuruldum resmen, topik ayağına da oldu.



Benim alışverişim bu kadar artık :) Düz pembe elbise. Zaten dikiş dikince insan mağazalardakini beğenmiyor. Beğense de kumaşını kumaşçıda görmüş oluyor, bir "ben bunu yaparım" tavrı geliyor ve elindeki her şeyi bırakıp çıkıyor. Sadece penyeler için durum değişiyor, iyi-güzel renkli penye bulursam alıyorum.



İpekyol' un yarışmasından kazandığım ayakkabılar sonunda geldi dün. Açıkçası artık geleceğini düşünmüyordum çünkü 15 günü geçmişti yarışma biteli. Neyse sağ salim ulaştılar.

20 yorum:

  1. hepsi cok guzel gule gule giysin kuzu :)ama ugurbocekli bluza bittim:))bende İzmir'de olmama ragmen H&M e bayılıyorum firsat buldukca alıyorum gercekten hem kaliteli hem uygun fiyatli

    YanıtlaSil
  2. ahh ahhh şu h&m biranönce Bursayada açılsa ne mutlu olacağım .
    Ayakkabılara vurulunmuyacak gibi değil doğrusu .
    Çok şirinler

    YanıtlaSil
  3. Seda C. Arslan25 Nisan 2012 16:44

    Merhaba,
    Berlin'de yaşıyorum ve burada kumaşlar oldukça pahalı. Gelecek ayki İstanbul ziyaretimde hem kendim hem de doğacak bebeğim için cicili bicili kumaşlar alasım var. İstanbul'da tavsiye edebileceğiniz, uygun fiyatlı, bol çeşitli bir kumaşçı varsa çok sevinirim. Tahtakale'ye gitmeye niyetim var, ama inanın neresi iyidir hiç bilmiyorum. Çok teşekkür ederim şimdiden.

    YanıtlaSil
  4. Aynen öyle hiç bir şey beğenemiyor insan ama vaktim de olmuyor ki dikmeye. Bir kaç tane belirlediğim patron var onlarda dönüp duruyorum ben :( Mesela şimdi şu desenli renkli pijama pantolonlardan dikmek istiyorum, ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.

    YanıtlaSil
  5. spor ayakkabılara bayıldım onlar da mı H&M'den..

    YanıtlaSil
  6. evet fotoğraftakilerin hepsi oradan

    YanıtlaSil
  7. Ayakkabılar ne kadar şirin taytların renkleride harika güle güle giysin Nil

    YanıtlaSil
  8. ayakkabilar cok hos :)) cok zevklisin Lacin :)

    YanıtlaSil
  9. Hepsi çok güzeller güle güle kullanın..Laçin h&m altunizade de capitol de varmıydı ya da hala varmı? daha doğrusu anadolu yakasında şubesi varmı bir yerlerde yoksa hepsi karşıdamı yaa:( bende gitmek istiyorum da...cevaplarsan sevinirim www.pembenotlar.com

    YanıtlaSil
  10. Anadolu yakasinda maalesef yok :( acilmadi daha

    YanıtlaSil
  11. Tahtakale eminonu civarinda vardir ama o taraflari pek bilmiyorum. En ucuz kumaslari ben kadikoy cuma pazarindan buluyorum, karsida da fatih'de carsamba gunu var sanirim.

    YanıtlaSil
  12. Bir de vakit olsa aklimda o kadar cok sey var ki, cok dogru.

    YanıtlaSil
  13. Yikandikca da bozulmuyor, gercekten fiyatina gore iyi.

    YanıtlaSil
  14. laçin hanım h&m'den kaç beden aldınız kızınız için benim kızımda 11 aylık. daha önce bir siteden pembe bi elbise almıştınız puantıyeli beli kahverengi fırfırlı bende onun en büyük bedenini aldım ve oldu. şimdi kaç numarasını almamı önerirsiniz tayt ve üstlerde.başka bi arkadaşıma aldırmayı düşünüyorum da?

    YanıtlaSil
  15. h&m in kalıpları normal, ben 12-18 ay aldım.

    YanıtlaSil
  16. güle güle giyin hepsi çok cici ama ayakkabılar gerçekten çok tatlı:))

    pelin-in.blogspot.com

    YanıtlaSil
  17. benim tontosun ayakları da çok poğaça 21 numara adidas aldım hafta sonu ona içine rahatca girebildiği tek papi oldu acaba bunlar olurmuydu kaç numara aldıkların, güle güle kullansın nil kuşu

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.