Pazartesi, Nisan 02, 2012

Sarı Ürünler



Geçenlerde yazdığım sarı ürünler tamamlandı ve görücüye çıkıyor :))

Bunlar kendime yaptırdığım prototipler, isteğe göre üretilebilecekler.

İlki sarı peplum bluz (başka renklerde de yapılabilir) Peplumlar kalem etek veya dar pantolonlarla çok yakışıyor. Karın bölgesi fazlalıklarını da gizliyor.

İkincisi ucu dilimli etek. Bunun açık pembesini de yapabiliyorum.

ikisini de buradan inceleyebilirsiniz.

16 yorum:

  1. sarı hiç bana göre bi renk değil ama eteğin çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  2. laçincim bluz çok tatlı durmuş,etekde çok şık sarı tonlara devamm :)

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Laçin ;
    Eteğe bayıldım ,çok şirin gözüküyor .Bu sene vitrinler sarı ve nar çiçeği ile dolu çok isabetli bir renk seçimi :)
    Üretkenliğine şapka çıkarıyorum açıkcası .
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Mükemmel olmuş, başka bir blogda da buna benze volanlı bir bluz görmüştüm ama hatırlayamadım blogu. Oradaki bluz desenli olduğundan model kendini göstermemişti, düz renk çok isabetli bir seçim, zevkinizden ötürü kutlarım.

    YanıtlaSil
  5. Sarı ne kadar güzel olmuş. Özellikle etek...

    YanıtlaSil
  6. sarı uzak durduğum bi renktir ama koyu renk altla çok hoş olmuş

    YanıtlaSil
  7. Lacin tebrik ederim,iyi yaptin baslamakla. Hayirli,bol kazanclar, güzel geri dönüsümler dilerim. Hersey dilediginden de güzel olsun ;)

    YanıtlaSil
  8. gene çok güzel olmuş
    ellerinize sağlık:)

    pelin-in.blogspot.com

    YanıtlaSil
  9. blogunuzu 1 hafta önce gördüm.tesadüfen etek dikim videosu ararken...bende annemin dikişlerini izleyerek ve özenerek büyüdüm.çok da meraklıyım hala ama beceremiyorum.aslında teknik öğrenmeden yapmaya çalıştığım için sanırım.yalnız gardırobunu çok merak ettim galiba çok zorlanıyosundur kıyafet seçerken çünkü insana kendi ürettiği daha değerli geliyo ve sen bayağı bi üretmişsin maşallah...tebrik ederim çok yetenekliisin.gıpta ettim..bu arada bebeğini yedim ekrandan maşallah çoook tatlı..

    YanıtlaSil
  10. laçiin hanım sizden bir ricam olacaktıı eğer bana bir fikir veririseniz çok sevinirim gerçekten çünkü ben işin içinden çıkammıyorumm ben mirokrediden para çektim bebek şekeri bebek battaniyesi vs yapıyorum bana kumaş lazım poplin bebek kumaşalrı süslemek için kaşe keçe kaşmir vs fakat bulunduğum ilde bunlardan bulamıyorum getirtemiyorlar acaba siz kumaşlarınızı nerden alıyorsunuz bana bir adres verirseniz çok mutlu olurum telefonla ararım belki göndeririler orda erol kumaşçılık var gönderiyorlarmış ama ben telefonlarını çok çaldırmama rağmen açmadılar kadıköyde merkezleri var ben sağlıklı ve hijyenik bebekler için kullanabileceğim kumaşalrı nasıl alabilirim aslında keşke böyle bir sistem olsa amerikadan benim için al sisitemi gibi istanbuldan bizim için gönderseniz ne güzel olurdu bana nasıl yardımcı olabilirsiniz sizi hergün takip ediyorum çok severek ve beğenerek taipkip ediyorum sabah uyandığımda ilk işim sitenize bakmal oluyor inanın kendimi bazen yenik hissttiğimimde hep sizden güç bulurum sizi çok taktir edyorum ve başarılarınızın devamını diler eşiniz ve çocuğunuzla huzurlu bir ömür dilerim şimdiden teşekkür eder iyi günler dilerim

    YanıtlaSil
  11. laçin abla iyi akşamlar bu diktiğin ürünlerden sipariş alıp dıkermısın? ve fıyatı ne kadr olur sarı bluzun?

    YanıtlaSil
  12. Altta linke tıklarsan dükkana ekledim.

    YanıtlaSil
  13. Keşke Nil' den vakit ayırabilsem de sizin için bu işi üstlenebilsem. Kumaşçılarda ancak yarım saat falan kalabiliyorum.
    Ama bildiğim iyi bir kumaşçı var, onunla gittiğimde konuşacağım eğer istediğiniz gibi kumaşları varsa size bilgilerini mail ile gönderirim.

    YanıtlaSil
  14. Sarı zor renk ama çok güzel olmuş bunlar, sarı ve grinin uyumu da ayrı güzel, dengelemiş sanki sarının cazgırlığını ;)) ellerine sağlık.....

    YanıtlaSil
  15. çook çook teşekkür ederim laçin hanım bana bir kumaşçı adresi verirseniz çok sevinirim gerçekten kabul ederlerse bana bilgileri morzenginlik@hotmail.com adresine gönderebilirsiniz tekrar teşekkür eder iyi günler dilerim

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.