Salı, Nisan 10, 2012

Nil ve Hov



Cumartesi annemlere gittik, akşama programımız vardı, pazar günü de döndük. Nil annemlerin köpeğü Fıstık' ı görünce mest oluyor. Fıstık da Nil' den köşe bucak kaçıyor, çünkü bizimkinin ElMyra' lığı tutuyor bazen. Hayvanın boynuna sarılmak istiyor, cici yaparken yolabiliyor, gözlerini merak edip parmağını uzatıyor.

Nil' in ilk yakın temasta olduğu hayvan Fıstık olduğu için gördüğü tüm hayvanları "hov hov" olarak nitelendiriyor uzun zamandır. Kediler "hov hov" kuşlar yerde yürüyorsa yine "hov hov". Bizim sitenin etrafındaki sokak köpeklerinin peşinden koşuyor her dışarı çıktığımızda, inşallah bu sevgisi hep devam eder.


Köpekleri bu kadar sevince ben de bulduğum her köpek figürlü tshirtü alıyorum, bunu sanırım limango' dan almıştım ama kampanya adını hatırlamıyorum. Geçenlerde Hemis' te gördüm kısa kollu, onu da aldım. Pembe etek aslında küçük beden, çok uzun zamandır giyiyor. Lastikli olduğu için bir süre daha giyer onu. Ayakkabılarını LcWaikiki' den bulmuştum, öyle uzun süre giyilmez de işte kısa süreli giydirmek için şeker bir ayakkabı.

Çiçekli tokalarını anneannesi almış H&M den. Bunun koyu pembesi de vardı, bir de krem rengi oldu. Bu ara toka takmak çok büyük sorun, farkederse hemen çıkarıyor. Önleri çok uzadığı için de gözüne giriyor, ancak kafasını geriye atıp etrafı görebiliyor :) Kahkül kesmiştim bir kere, uzasın diye bekliyorum şimdi.

26 yorum:

  1. özlemişim nil'i görmeyi. İlk fotoğrafına çok güldüm yalandan masum durmalar:)).Maşallah kuzucuğa

    YanıtlaSil
  2. Oyhh ilk fotodaki duruşa bak yaa pembiş prenses :) Laçin, eğer bigün Nil'i görürsem benim de ElMyra’ lığım tutabilir :)

    YanıtlaSil
  3. Nil'in saç renginden istitorum annesi:)

    YanıtlaSil
  4. Hayvanlarla arasının iyi olması çok hoş, benim kızımda kedilerle bu ara çok iyi pisi pisi diye çağıtıyoruz. Aynı günün postunda kızların etekleri pişti olmuş :) Nil ilk resimde nasılda poz vermiş öyle yesinler onu :)

    YanıtlaSil
  5. Değil mi, bir yapmacık masumluk :))

    YanıtlaSil
  6. Bazı çocuk da kedici, sanırım ilk hangisini görürse onu daha çok seviyorlar :)

    YanıtlaSil
  7. Ben de istiyorum valla.

    YanıtlaSil
  8. ilk fotoğrafı nasılda şeker,nasıl bı masumluktur o:) minik tombik ellerini yerim senin maşallah benimde kızım olacak 4 ay sonra bol bol Nilin fotoğraflarına bakayımda böyle güzel sevimli olsun:)

    YanıtlaSil
  9. İlk fotoğraftaki duruşuna bayıldım Nasılda masummm...

    Benim kızımda kedi, köpek ve kuş delisi..
    Hayvan sevgisinin olması çok iyi birşey bencede...

    YanıtlaSil
  10. Ayyy çok şeker bir poz vermiş ilk fotoğrafta. Masum masum, utangaç haller :)) Gittikçe seni de andırıyor Laçin :)

    YanıtlaSil
  11. ilk fotoğrafa bittim ya bittim maşallah nil e çok tatlı çok

    YanıtlaSil
  12. Tam bir lady :) Ay maşallah güzellikk !!! Hayvanlar ile bu şekilde iletişim kurmasına müsade ettiğin için ise seni tebrik ediyorum Laçincim !

    YanıtlaSil
  13. ilk fotografa bayildim :) nasil sirin bi prensesmis bu böyle.

    YanıtlaSil
  14. Maaşşalah Nil'e...Benim kızım da uçan herşeye karga diyor:)) kuş ,uçak,sinek farketmiyor hepsi karga:)

    YanıtlaSil
  15. mine çiftçi10 Nisan 2012 16:24

    Maşaallah, çok ama çok tatlı bir kızın var. Ben de 6 yaşındaki oğlumdan sonra bir kız bekliyorum bugünlerde..
    senin kızının fotoğraflarına hayran hayran bakıyorum. O ilk fotoğraftaki mahçup prenses edası ne öyle yaa, yerim onu ben.

    YanıtlaSil
  16. bu nasıl bir masumluk, nasıl bir sevimlilik kocaman bir maşallah. Benimde sinekten korkan ama at seven hatta binen bir oğlum var, çocuk dünyası işte :)

    YanıtlaSil
  17. Nil sana çok benziyor Laçin :) Maaşallah!

    YanıtlaSil
  18. Nil oyuncak bebek gibi, ona bakmak mutluluk veriyor bana <3

    YanıtlaSil
  19. ya çok tatlı bu kız laçin söliyim. maşallahhhhhhh. hafif de göbüşümüz var sanki. ya da banamı öle geldi:))) çok seviyorum ikinizide. her sabah işe gelince pc mi açıyorum ilk baktıklarımdansınız. gün içerisinde bikaç defa bakıyorum o ayrı. her işinde kolaylıklar diliyor niloşu öpüyorum kocaman....

    YanıtlaSil
  20. ay maşallah :) lilo da aynısının miyavı her gördüğü hayvana mauvv diye sesleniyor ve aynı elmayra halleri bizde de var ara ara ıhlamur kasrına götürüyorum orda tavşanlar lilo'yu görünce girilmeyecek deliklere giriyorlar diğer çocuklara yanaşırken bizimkinden kaçıyorlar çünkü zavallıları şöyle bir kulaklarından kaldırıp sarmalamışlığı var :)
    allah bozmasın ikisininde hayvan sevgisini ben de o sevsin diye hep kedili giysiler ve kedi oyuncaklar alıyorum:)

    YanıtlaSil
  21. 41 kere maşallah nil'e de.. sana da :)

    YanıtlaSil
  22. maşallah..

    YanıtlaSil
  23. Çoook şeker, maşallah 41,5 kere :) bayıldım fotoğraflara, hem mankene hem de gören göze tabii :) sevgiler

    YanıtlaSil
  24. oooyyy kuzum nasıl da şeker, benim de kızım olsun diyorum bu şekerleri gördükçe:)))

    YanıtlaSil
  25. Nil'i ne kadar tatlı bulduğumu anlatamam ,kocaman MAŞALLAH, blog sayesinde doğumuna,büyümesine,diş çıkarmasına,emeklemesine,doğum gününe, yürümesine şahit olduk. Sanki bir yakınımın çocuğu,kuzenim gibi hissediyorum.Birkaç gün blogda görmezsem özlüyorum. Çok tatlı çok alllah sizlere bağışlasın.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.