Cumartesi, Mayıs 07, 2011

Petrol Mavisi LeiLeo Elbise

Emziren anneler beni daha iyi anlayacaktır, dışarıda emzirmek durumunda kaldığınızda giysi seçimi tam anlamıyla bir dert oluyor. Sırf dışarıda -emzirme önlüğü olsa da- sıkıntı çekmemek için sağıp yanıma almayı tercih ediyorum çoğu zaman. Arkadaşlarımızın, akrabalarımızın evine gittiğimiz zaman bir nebze daha rahat tabii ki. Yine de alt-üst iki parça giyinmek zorunda olmaktan insana sıkıntı geliyor. Bazı arkadaşlarım yakası açık bluzlarla daha rahat emzirebiliyorlar, ben onunla da rahat edemiyorum.

Aslında bu sorunu görüp buna göre bir proje geliştiren biri var, LeiLeo markasının kurucusu ve tasarımcısı Zeynep hanım. Kendisiyle bana hamileyken attığı bir mail sayesinde tanıştık ama hamileliğimin son dönemlerindeki sağlık sorunlarımdan dolayı bir türlü bir araya gelemedik. Sonra da zaten bebekle günler geçtiği için kendisine vakit ayıramadım, inşallah en kısa zamanda buluşup ürünleriyle ilgili size daha çok bilgi vermek istiyorum.

LeiLeo' yu bu şekilde duyduktan sonra Unnado' da bir ara kampanyasını görünce hemen bir elbise almıştım. Ürünlerin tümünün mantığı aynı aslında, biri emzirme atleti-sütyeni mantığında açık bir atlet üzerinde de asıl giysi bulunuyor. Elbisenin veya bluzun yakasını kaydırdığınızda rahatça emzirebiliyorsunuz. Dün ilk defa giydim ve çok memnun kaldım. Yalnız bu elbisenin kol kısmı sizi yanıltmasın orijinali böyle değil ama ben kısaltarak bu hale getirdim, hırkayla daha rahat kullanılabiliyor.



Elbise - LeiLeoMom / çorap-Penti (ne yazık ki artık dantel üretmiyorlarmış :(( / kolye- ben yapmıştım / botlar-Bambi / çanta-Afrodit
/hirka derique (trendyol)


Niloş : Elbise-Ben dikmiştim / çorap-carter's / bant-ben yapmıştım


Fotoğrafta bu kadar sakin duran kız bir saat boyunca hiç durmadan ağladı gittiğimiz yerde. Nedenini bir türlü bulamadım, önceki gün aşı olduğu için olabilir dedim, karnı ağrıyor olabilir dedim, belki de farklı yerden ürktü. Yabancılık çekmesinden çok korkuyorum ama hep baş başa olduğumuz için sanırım böyle olacak, elimden geldiği kadar dışarı çıkarmaya çalışıyorum ama daha önce de anlattığım gibi yalnız büyütüyorum kimseyi görmüyor babasıyla benden başka. Sanırım daha çok gezmemiz lazım :((

24 yorum:

  1. cok ama cok seker gorunuyosunuz..masallah:)) ben bebokım emerken hepoyle elbıseler aldım gercekten zor oluyor dısarda cunku....ama artık emmıyor bebıkım malesef..bende sagıyorum ..umarım bırgun sagarken bır sagmada 100 ml sut gorurum:( bebısınızle rahat rahat dısarı cıkmanız cok gusel bence olsun alısr mutlaka...bende yalnız bakıyorum gercı cogunlukla annmleyım ama...bebıkle gezmek ne zor degıl mı yanı su acıdan onceden mınıcık cantalarla gezerken sımdı bavullarla gezıyoruz:)))) ama ben arabaya koyup yalnız cıkmadım henuz korkuyorum tam yolda aglayacak dıye...kucaga alıp cıksam bu seferde usur,kucakta huysuzlanır dıye........nıloşun da bebıkım gıbı bı gunu bır gunune uymuyodur belkı...sanırım evdekı huzurdan mutlular:)))) sevgıler

    YanıtlaSil
  2. Zühal Subaşı7 Mayıs 2011 19:02

    sizi tebrik ediyorum..daima çok hoş, bakımlı ve de enerjik bir ANNEsiniz..zoru başarıyorsunuz.bravo!

    YanıtlaSil
  3. laçincim çok tatlısın.
    diktiklerinle giyimle tavrınla bir çok insana ilham veriyorsun.
    görüyorum saçların uzamaya başlamış lütfen saçlarını artık bu şekilde kestirme.
    seni sevdiğimden söylüyorum gerçekten.
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Bebişle olan foto süper ;) Elbise de çok yakışmış Laçincim...

    YanıtlaSil
  5. Merhaba,
    hırkayı nerden aldınız acaba, çok beğendim de? yazılmamış galiba aradım göremedim:)

    YanıtlaSil
  6. Ben mıncıklamak istiyorum o bacakları :)))))) maşallahhhhh allah nazarlarda korusun

    YanıtlaSil
  7. benim botlarımdan benimkiler camel çok severek kullanıyorum bende

    YanıtlaSil
  8. Laçin Anneler günün kutlu olsun. Umarım kızını kucağına aldığındaki bu huzur ve mutluluk ifadesi yüzünden hiç silinmez. Birlikte nice güzel günler kutlayın inşallah..

    YanıtlaSil
  9. laçin hanım benim de yeğenim var 14 aylık şimdi. o aylarda gittikleri yabancı ortamlarda çok ağlardı, ama sonradan geçti, biz de öyle düşünürdük, çok kalabalık değiliz biz de çünkü. ama değişiyor bebekler, sizin ki de değişecek eminim. çok tatlısınız anne kız maşallah, anneler gününüz kutlu olsun. :)

    YanıtlaSil
  10. canm çok hoşsun:) maşallh nil de pek bi şeker nazar değmesin. ben önceden senin izleyicindim ama artık kumanda panelimdeki listemde çıkmıyorsun.. artık mecburen google da arayıp buldum..
    sevgiler cnm

    YanıtlaSil
  11. Ama siz anne-kız muhteşem görünüyorsunuz, maşallah size, amannn nazar değmesin Niloş'a.

    YanıtlaSil
  12. harikasınız! hırkada çok hoş görünüyor onun markası nedir?

    YanıtlaSil
  13. Trendyoldan almistim derique diye bir marka

    YanıtlaSil
  14. çok tatlısınız maaşallah!! laçincim saçlarım çok güzel bakımlı ve gür görünüyor her zaman:) rica etsem saç için ne kullanıyorsun uyguladığın herhangi bir bakım var mı acaba??

    YanıtlaSil
  15. eski formuna geri döndün maaşaallah ,kızınla fotografın çok güzel,bende hırkanı merak ettim nerden ..

    YanıtlaSil
  16. Elbisenin hem rengi hem kesimi o kadar güzel ki, insanın bebek sahibi olmasa da giyesi geliyor. Saçların da müthiş olmuş bu arada :-)

    YanıtlaSil
  17. Maşallah, maşallah ve bir daha maşallah :) 2 hafta sonra düğünüm olacak, benimde böyle dünya güzeli bir kızım olsun istiyorum. Genelde diktikleriniz için takip ediyorum sitenizi, şimdi Nil için takip ediyorum :)))

    YanıtlaSil
  18. çok harıkasınız allh sizi korusun nazar değmesin benimde Niloş gıbı kızım olsun :))) ben uzun zamndır sızı takıp edyrum sizen bişey istcektım gorsellerden fotografınızın cıktısını alıp kuafore götürebılırmıyım takıp etmeye başladıgım gunden berıı saclarınıza bayılıyorum düğünüm olacagı cın kestırmıyordum ama karr verdım musadeniz varmı????

    YanıtlaSil
  19. Goturebilirsiniz tabii :)

    YanıtlaSil
  20. çokk teşekkur ederimm çok tatlısınızzzz :)))

    YanıtlaSil
  21. Merhaba..coraplariniza ve saclariniza bayildim..benim de 1 aylik bir kizim gar..
    Sut sagma icin hangi marka/ model makina kullandiginizi sorsam?

    Bende sagmak istiyorum ama emzirmenin ustune sagdigm icin cok fwzla cikmi yor.surekli sagmadigim icin de sutum yetiyormu endisesi var surekli...

    Sagma duzeniniz.ki varsa eger. Hakkindsa bilgi verebilir misniniz mahsuru yoksa?

    Kizim biberon aliyor ama sut bir ogunde ne kadar olmali ki disari birakip cikabileyip 1-2 saat diye dusunuyorum onumuzdeki ay falan?

    Tesekkurler.

    YanıtlaSil
  22. Tesekkur ederim.
    Ben Medela nin elektriklisini kullaniyorum. Benim oyle sagma duzenim yok, cok nadir birakacaksam sagiyorum. Veya dolu oldugunu hissedersem sagip buzluga koyuyorum.
    Miktari bebegin kilosuna gore degisir, deneyip kendiniz bakmaniz lazim

    YanıtlaSil
  23. merhaba:) nazarım değmesin size,çok güzelsiniz kızınızla birlikte:) herkes birşeyi sormuş bende rujunuzun rengini ve markasını öğrenebilir miyim:) sevgiler

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.