Salı, Mayıs 17, 2011

H&M Bebek

Haftasonu daha önce de yazdığım gibi şehirdışında düğün vardı, cumartesi akşamı orada kaldık. Pazar günü de öğlen yola çıktık. Hazır karşı taraftayken de İstanbul Forum' a uğrayalım dedik. Sadece H&M' in bebek bölümüne bakmak için gitmiştim, öyle de yaptım. Bayan bölümüne bile bakmadan sadece Nil' e bunları alıp çıktım.



Tabii ki yine pembelerden seçtim kızıma. İkili tshirt, tayt, üçlü kolsuz badi, üçlü önlüğün dışında minik kafasına uyan şapka ve minik ayaklarına uyan ayakkabı bulduğuma çok sevindim. Bebek bölümü her zamanki gibi çok güzel H&m in,  hem kız hem de erkek bebekler için inanılmaz güzel şeyler var.



Tam diş kaşıma döneminde olduğu için bir süredir artan salyaları için önlük kullanıyordum. Ama evdekiler çok büyük geliyordu ve piyasada da küçük önlük bulamamıştım. Dün bunları görünce aldım hemen bir tane.



Bizim miniğin ayakları da hala minik olduğu için aldığım ayakkabıların da çoğu büyük geliyor. Bu şapkasıyla takım ayakkabıları yaz sonuna kadar rahat rahat giyer diye düşünüyorum.

11 yorum:

  1. çok şekerler bende kızıma şapka arıyorum ama hepsi çok büyük bakmadığımız yer kalmadı birde h&m ye bakayım izmirde nerde var acaba güle güle giysin nil bebek

    YanıtlaSil
  2. Hepsi birbirinden güzel,güle gül kullansın Nil.. ;)

    YanıtlaSil
  3. Çok ciciler ama şu H&M'i Anadolu yakasına açamadılar ya sinir oluyorum:( Ben de bizim prensese almak istedim seninkileri görünce. Çok güzeller, güle güle giysin Nilcik

    YanıtlaSil
  4. Allahım ne şirin şeyler bunlar böyle. Bazen İstanbul değilde Adana'da yaşadığım için kızıyorum kendime. İstanbuldaki alışveriş olanaklarını değerlendiremiyorum çünkü. Benimde kızıma almam lazım bunlardan hemen. Çok şirin şeyler. Allah en kısa zamanda kucağıma almayı nasip eder inş. seni gördükçe daha çok özlüyorum kızımı....

    YanıtlaSil
  5. Hepsi çok güzel ya güzel günlerde giysin inşallah :)

    YanıtlaSil
  6. İnanılmaz sekerler h m in cicileri gercekten harika...erkek bebiki olanlar evet böyle cıvıl cıvıl bulamasaktaa minik adamlar icin süper hırka ve gömlekler var ;))

    YanıtlaSil
  7. bu önlüklerden ben de bayılarak almıştım. ama maalesef arkasına hemen su geçiriyor. ben pek kullanamadım, sürekli önü ıslanıyordu. arkası naylonlu olanlardan kullanıyorum şimdi. çünkü salyası gün geçtikçe artıyor ve dişi çıkana kadar böyle olacak sanırım.

    YanıtlaSil
  8. ay şapkayla ayakkabıya bayıldım,güle güle giysin Nil hanım:)

    YanıtlaSil
  9. Blogunuz cok güzel Özgün Paylaşımlarınız sayesinde Tebrikler...

    Silindir
    Silindir Blog

    YanıtlaSil
  10. Ne güzel şeyler bunlar. İnsanın bebek yapası geliyor :-)

    YanıtlaSil
  11. bu ürünleri almak istiyorummm :) :) :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.