Pazartesi, Nisan 11, 2011

Kırmızı ve Leopar

Cuma akşamı ilk defa Niloş' u babaannesine bırakıp dışarı çıktık. Daha önce gündüz birkaç saat için bırakmıştım ama gece ilk defa oldu. Aslında uyku saati olduğu için bir sıkıntı yaratacağını düşünmüyordum, olmamış da zaten. Uyanınca içmesi için süt sağıp bıraktım, uyanıp içip uykuya devam etmiş.

Bizim grupta da bir son ayında hamile ve bir tane daha çocuklu çift olduğu için zaten çok geçlere kalmadık, yemek yiyip döndük. Bırakmak ilk başta biraz zor gelse de dışarıda olmak bana çok iyi geldi. Sanırım artık biraz biraz bırakmaya alışmam gerekiyor.



Neyse, yeni diktiğim kırmızı pantolonumu giydim. Üzerine leopar bir şey uydurmak istedim. Önce kahveli bir leopar denedim ama onu pek sevemedim, iki sene önce diktiğim kolsuz leopar bluzumu giydim. Yalnız pantolon dikerken bundan sonra daha polyester içerikli kumaşlar kullanmaya dikkat edeceğim çünkü bu oturup kalktıkça çok kötü oldu. (alttaki fotoğrafta belli oluyor zaten) Pamuklu kumaşlar bollaşıyor ve çirkin gözüküyor.

Bluz ve pantolon - Ben diktim / çanta-trendyol / saat- iwatch (trendyol)

18 yorum:

  1. Bu,kahve leopardan dah hoş durmuş,diğerinin modeli uzun kollu olduğundan pantalonun güzelliğini kapatmıştı.Bu arada tüm kıyafet detaylarınla çok hoş görünüyorsun :))

    YanıtlaSil
  2. merhaba lacheen,acaba inlight ürünleri rozasea ye iyi geldimi çok merak ediyorum,cildin resimlerde gayet iyi görünüyo.teşekkürler........

    YanıtlaSil
  3. çok düzenli kullanamıyorum ama cildim eskisi kadar fena durumda değil şu an. Nemlendirmesi bile yeter bana

    YanıtlaSil
  4. ya ben nedense bu leopar desenini genç kadınlara yakıştıramıyorum,sana pastel ve parlak renkler yakışıyor bence

    YanıtlaSil
  5. laçinciiim..
    senden bir ricam olucak
    bebişine ördüğün güzellikleri anlatıomlarıyla bizlerle paylaşır mısın lütfen...?
    ayrıca maaşAllah diktiklerin sana çok yakışmış..sevgi ile...

    YanıtlaSil
  6. Eve tıkılıp kalmak anneyi depresyona sokuyor, iyi yapmışsın.Nil'e de kocaman MAŞALLAH.Şu dikme işini çok sevmeme rağmen ben hiç beceremedim, seni takip etmekle yetiniyorum.

    YanıtlaSil
  7. tek kelime ile süpersin süperrr....arada iyi olr bırakmak cadıları.:)).benimde 2 yaşında ada isminde kızm war..arada bunaldığmda bırakıyorum mecburen:))tatlı nil'i öpüyoruz kocaman!

    YanıtlaSil
  8. Ben örgü işinde pek iyi değilim sadece kulaklı bere yapmıştık annemle onu yayınladım zaten. Ama annem birşeyler örüyor, onunkileri yayınlarım :)

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel olmuşsun. Bir gün doğum yaparsam bu kadar çabuk kilo verebilirim umarım ben de :)

    YanıtlaSil
  10. diktiklerini çok beğeniyorum,harikasın:))bebişleri bir yerler bırakma fikri başta çok ürkütücü geliyor, bende çok zorlanıyordum..ama sonunda anladım ki buna hem bebeklerin hem de bizim çok ihtiyacımız var..arada sırada ayrı vakitler geçirmek gerekiyor :)))

    YanıtlaSil
  11. valla sizden özenip hamilelik dönemimde evde vakit geçireyim diye dikiş makinası aldım (singerin basit bir modeli) daha bi tane leopar bi elbise diktim tabi çok basit olanından şuan makinama bişeyler oldu ip kopuyo dikiş atlıyo dikmiyo falan ne yapılabilir sizce

    YanıtlaSil
  12. ma$allah,yaki$mi$! acaba ilerde bende böyle marifetli olabilirmiyim ?! :)

    YanıtlaSil
  13. İkisi de çok şık olmuş; sana da çok yakışmışlar. Doğum sonrası kilolarını bu kadar çabuk vermen ne güzel!

    YanıtlaSil
  14. cok guzel gorunuyorsun canim ya:) herseye bayildim valla

    YanıtlaSil
  15. Laçinciğim maşallah diyorum sana nasıl da toparladın ve hep diyorum annelik seni daha da güzelleştirdi bu sefer tüü tüü tüü maşallah nazar değmez inşallah lafım sana geliyor ;)

    YanıtlaSil
  16. ÇOK TATLISIN CANM. BU KIRMIZI PAN. BAYILDIM BEN DE DİKMELİYİM :))

    YanıtlaSil
  17. Çok süper duruyor pantolonun :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.