Perşembe, Nisan 07, 2011

Leopar Bebek Botu/Patiği



Daha önce bu yazımda keçeden yaptığım bebek patiklerinden bahsetmiştim. Açıkçası Nil onları pek kullanamadı çünkü ayağına biraz büyük olduklarından bol durdu. Kendisi de devamlı tepindiği için ayağından hep düşürdü. Ancak patikli tulumların üzerine giydirdiğimde oldular :)

Bebeklere patik giydirmek lazım bence, özellikle kış bebeğiyse, hem ayakları üşümüyor hem de çorabın düşme derdi olmuyor. Bu yüzden ben devamlı iki kumaş ve bir örgü patiği kullandım. Ama daha kokoş birşey için benim makine başına geçmem gerekti.

Dün evdeki bir leopar kumaştan bu botları diktim. İçinde kahverengi penyeden astar olduğundan iç dikişleri rahatsız etmiyor. Bilek kısmına da lastik geçirdim (masuraya sarılan makine lastiği) böylece ayağından düşmeyecek.

  • Yapmak isteyenler patronunu ve açıklamalarını burada bulabilirler. Ben patronu olduğu gibi kullandım, sanırım 0-6 ay için uygun. Daha büyük isterseniz patronu büyütmeniz gerekir. Bebeğinizin ayağını ölçüp ona göre ayarlayabilirsiniz.

  • Orijinal modeldeki gibi poplin tarzı kumaş kullanırsanız hem baharlık bir model olur hem de daha sert durur. Benimkinin kumaşı çok yumuşak olduğu için fotoğraflarda çok eğri büğrü çıktı. Nil giydiğinde tekrar fotoğraflarım.

5 yorum:

  1. şaka gibi bunlar :))
    Nil hanım annesinin becerikli elleri sayesinde tam prenses olacak :)

    YanıtlaSil
  2. Hay allahım ya düşünemiyorum Nil'i leopar patiklerle çoooooook güzeeel :))))

    YanıtlaSil
  3. artık görebiliyorum çok teşekküler.yaptığın herşeyi beğeniyorum çok zevklisin ayrıca yetenekli de.Tatlı mı tatlı bebeğine ve sana mutluluklar canım.

    YanıtlaSil
  4. [...] Leopar Bebek Botu/Patiği [...]

    YanıtlaSil
  5. bu çizmeler çok güzel ve yapıp satıyomusunuz ben ilgileniyorum cvb verirseniz sevinirim

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.