Perşembe, Kasım 18, 2010

Sonunda H&M seferi

Daha önce yazdığım gibi bir süre şiddetli ağrılarım oldu. On dakikadan fazla yürüyemiyordum, karnımın altına ve bacaklarıma ağrılar giriyordu. Son kontrolde doktorumun verdikleri o kadar iyi geldi ki, yine her gün dışarıda olma rutinime geri dönmüş bulunmaktayım :) Zaten bayram sebebiyle de gidilecek yerlerimiz vardı. Dün de o kötü olduğum dönemlerde açılan ve benim bir türlü gidemediğim H&M e gitme şansımız oldu. 

H&M le tanışmamı yazmıştım bir ara, sekiz sene önce Viyana' da görmüştüm ilk kez ve oradaki mağazaların büyüklüğüne, ürün çeşitliliğine hayran kalmıştım. Ben tabii oradaki gibi bir mağaza beklediğim için Forum' da açılan ilk mağaza bana oldukça küçük ve sıkışık geldi. Bunun dışında beklediğim gibiydi. Fiyatlar uygun, özellikle aksesuarlar çeşitli ve güzeldi. Tabii bayram olmasından dolayı bazı şeyler resmen kapışıldığı için alamadığım şeyler oldu. Beğendiğim hiçbir ayakkabıda numaram yoktu mesela. Kıyafetlerde herkesin kendine uygun birşey bulabileceğini düşünüyorum, leopar sevenler için birçok seçenek var mesela. 
Ben kıyafet olarak hem şimdi hem de doğumdan sonra kullanabileceğim bir şeyler almak istedim o yüzden iki tane tunik aldım sadece. Biraz da aksesuar. 

Erkek ve bebek bölümüne de baya baktım. İki bölüm de oldukça güzel. Bebek bölümünden de elim boş çıkamadım yine. Mor eşofman seti bir de eflatun ikili çorap seti aldım bizim prensese :))

3 yorum:

  1. ay çok güzelller yaa:) bebiş için olan eşofmanda çok şeker:)tunikler ne kadar?

    YanıtlaSil
  2. bizler icinde guzel yerdir h und m hastasiyim ;)
    ama bebek ve cocuk bölümüne bayiliyorum
    h und m ve zara hastalik yapiyor ;)))

    YanıtlaSil
  3. Ağrıların için çok üzüldüm ama sen bunuda atlatacaksın buna eminim:) Bebişin için aldıkların çok şirirn. Şimdiden güle güle kullansın.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.