Cuma, Kasım 26, 2010

Bebek Hastane Çıkışı

Şu "hastane çıkışı" denen şey bebek beklemeyenlerin büyük ihtimalle hiç duymadığı bir şeydir. Kısaca bebek ilk doğduğunda hastane badileri giydirmek istemeyenlerin yanlarında götürdükleri bebek kıyafetleri diyebilirim. Bunları ararken iç zıbınlı olması ve tabii ki biraz değişik bir şey olması baktığım özellikti. Oldukça fazla yerde baktıktan sonra en sonunda dün İdil Baby' de buldum. (Verdiğim linkten online satışı da varmış.)

-Bir tane beyaz üzerine renkli puanlı beşli set aldım. Bunlar zıbın takım diye geçiyor. İçinde iç zıbın, alt, üst, şapka ve eldiven var.
(fotoğrafların büyük hali için üzerine tıklayın.)
-Bir de 10 lu set aldım. Aslında bu 10 lu set iki takım içeriyor. İki tane alt, iki tane üst, iç zıbın, battaniye, eldiven, şapka, önlük ve ağız bezi var bunda da. Tavus kuşlu bir model bu da.


Ben bunları Ümraniye mağazasından aldım ama Pendik ve İçerenköy' de de mağazaları varmış ve bu İstanbul içinde 10 mağaza daha açacaklarmış. Ürün kaliteleri çok iyi, Ekoteks sertifikaları var ve özellikle kutulu set ürünlerinin hepsi antialerjik. Herkesin zevki çok ayrıdır tabii ki ama desenleri ve modelleriyle piyasadaki bebek ürünlerinden çok daha güzel buluyorum ben. Üstelik fiyatları da uygun.

31 yorum:

  1. Çok güzelmiş, sağlıkla giysin inşallah.

    YanıtlaSil
  2. Bende çok severdim İdil Baby'nin ürünlerini.. Bir de Albimini diye bir marka vardı hala var mı bilmiyorum ama o da çok farklı ve kaliteliydi. Çok güzel seçimler olmuş Laçincim. Çokkk az kullanılıyor bebek hemen büyüyor ama zevkle kullanıyor insan.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Laçin,
    ben de bebek bekliyorum, gerçi henüz 4,5 aylığım :) ama ellerim yvaş yavaş internetten bu tip siteleri keşfetmeye doğru gitmeye başladmıştı .Çok iyi oldu bir link:)
    Çok klasik görünmeyen modelleri bende çok seviyorum.bu siteyi inceleyeceğim.
    Aldıkların da çok cici :)

    YanıtlaSil
  4. bende bu ara ufaktan hastane çıkışlarına bakıyorum, renkler ve desenler gerçekten çok şirin, çok beğendim, yalnız ankara mağazaları yokmuş, online satış varmış
    bebeğin güle güle giysin bu cicileri çok zevkli seçimler olmuş

    YanıtlaSil
  5. İkisi de çok şeker. Zaten mındıkların herşeyi tatlı oluyor..ufak ufak renkli renkli. Hayırlısıyla giydirmek nasip olsun. Gülerek giysin.

    YanıtlaSil
  6. tatlım sana bir mail atmıştım kolay ceket dikimi ile ilgili vakit bulursan bi bakar mısın lütfennn

    YanıtlaSil
  7. Bebişiniz sağlıkla gelsin, şimdiden tebrik ederim..İdil baby benim de eskiden beri aldığım markalardan bebeğim için..Özellikle Türk malı olması güzel.

    YanıtlaSil
  8. bende idil baby tercıh ettım..kaltelı hos farklı urunlerı var gercekten..
    2 hafta onceydı sanırım sızı optımumda gordum..ama tanısmaya fırsatım olmadı rahatsız etmek de ıstemedım:)
    sevgıler

    YanıtlaSil
  9. çok çok çok şeker zıbın takımları bunlar. İnşallah sağsalim kucağınıza alırsınız.

    YanıtlaSil
  10. Tavus kuşlusuna bayıldım. Piyasada satılanlardan daha farklı duruyor tasarımları, şapkalarına bayıldım ikisinin de:)

    YanıtlaSil
  11. Allah giydirmeyi nasip etsin...ikiside güzel ama kuşlu olan bir başka güzelmiş..Yanlız ne yaparsan yap ilk başta hastane kenedi zıbın takımını giydiriyor,aklında olsun belki doğuma girmeden rica edersen yapmazlar...

    YanıtlaSil
  12. Laçin Ürünlere Ba yıl dım....
    bu hastane çıkışları çoğu yerde genelde birbirinin benzerleri oluyor(bebek uzun süre kullanmadığı için sanırım).Açıkcası lüx markalarda değişik birkaç model buluyosun ama onlarda birazcıcık tuzlu..tavuz kuşlunun kollarındaki fırfırlar falan hastane çıkışında çok göz alır:)ikiside çok şık güleee güleee giysin inşllah:):)

    YanıtlaSil
  13. Yaşadığın heyecanı yakından takip ediyorum ,birazda geçmişi hatırlıyorum.Bense şu sıralar kızımın 2. yaşını kutlamaya hazırlanıyorum ,bu iki yılın her anı dolu dolu ve bir o kadarda hızlı geçti.Bebeğinin getireceği büyük mutluluğun bir ömür boyu sürmesi dileğiyle.

    YanıtlaSil
  14. Gule gule kullanin.Sobe nin hastane cikisi harika!

    YanıtlaSil
  15. şunun ciciliğine bak:) sağlıkla huzurla giydirirsin inşallah. yiğenimin kafasına takımın şapkasının bol gelişini hatırlıyorum, minicikti durukız:) bikaç ay sonra şapka küçük gelmeye başladı, şaştık kaldık bu minikler ne hızlı büyüyo diye:D

    YanıtlaSil
  16. Kızıma babanesinin ilk hediyesi İdil Baby'dendi. Çok memnun kalmıştık ürünlerinden. Aziz Bebe'yi de tavsiye ederim. Onun ürünleri de çok kullanışlı ve kaliteli..

    YanıtlaSil
  17. özellikle tavuskışluya bayıldımmm. bu arada tavsiyelerinle hamile arkadaşlarımı bilgilendiriyorum. teşekkürler

    YanıtlaSil
  18. Gercekden cok farklı cok güzeller =)Güzel günlerde giysin nil bebek =)

    YanıtlaSil
  19. merhaba siyenizi uzun zamandır takip ediyorum.sizi çok başarılı buluyorum. bugün acaba ne yapacak diyerek merakla takip ediyorum.en önemliside mimarlık okuyup bu işlerle uğraşmanız.bende dikiş diken biriyim ama sizden ilham aldığım da oluyor.benimde yeni bir bloğum var bakarsanız sevinirim....

    YanıtlaSil
  20. saglıkla sıhhatle kullansın küçük melek.

    YanıtlaSil
  21. laçin ben de medical park göztepe de yapacagım icin aldım iki tane cıkıs.. resimlere baktım nette :)) herkes kendi tulumunu giydirmis.. ben ayrıca eve donunce giyer diye bikac tane de ic takım aldım.. bi de puset secimine bi karar verebilsem.. en buyuk eksigim kapanmıs olacak.

    YanıtlaSil
  22. Minik prensesin cicilerini sağlıklı günlerde kullansın inşallah.. İdil Baby'nin bir de kapitone yelekleri var. onlardan da almanı tevsiye ederim.. başka hiçbir mağazada aynı şıklıkta ve kalitede yelek bulamadım ben..

    YanıtlaSil
  23. Sevgili Laçin,
    Hastane çıkışı seçimin zevkli, iyi günlerde güle güle giysin Nil hanım. Bizim de 1 hafta önce oğlumuz dünyaya geldi. Hastanede bebeğe giydirmek için istenenler şöyleydi: İç zıbın, üst-alt pijaması, penye battaniyesi ve çorap. Çorabı çantaya koymayı unutmuşuz, babası çıkıp aldı :) Belki bu bilgi işine yarar diye paylaşayım dedim.

    Allah'tan sağlıklı ve kolay bir doğum diliyorum senin için...

    YanıtlaSil
  24. çok güzeller, insanın doğurası geliyor, ben hala tereddüt ediyorum ama senin paylaşımların azıcık gaza getiriyor beni :))

    YanıtlaSil
  25. Ne kadar çok bilmediğim şey var bu konuda.. :)

    YanıtlaSil
  26. hepside çok tatlı güzel günlerde kullansın inşallah gözlerini dünyaya açtığından ömrünün sonuna kadar bütün güzellikler onunla olsun ve melekler herzaman korusun minik prensesi :) ALLAH herkese anne baba olmayı nasip etsin..

    YanıtlaSil
  27. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  28. Merhaba, ben de hastane çıkışını yenilerde İdil baby'den (10'lu set) aldım. Kalitesi, kumaşı kesinlikle çok başka, belli. Benimki Temmuz bebeği olacağı için kumaşı delikli delikli olan incelerden aldım ama diğer markalarınkine göre kalıpları daha küçük. Başka bir mağazada "çok kısa süre kullanırsınız, hiç iyi etmemişsiniz almakla" dediler, canım sıkıldı, kaliteli olsun deyince fiyatlar da uçuyor malum... Kullananlardan fikir alabilir miyim, kaç ay giyer, standart boy olan diğerlerini kaç ay giyer, siz ne kadar giydirdiniz? Aklıma 5'li seti ile değiştirme fikri de geliyor. 5'li sette 2 beden varmış. Şimdiden teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  29. Şeyma hanım o takımdan ben arıyorum nereden aldınız o delikli takımı lütfen yazarsanız sevinirim...

    YanıtlaSil
  30. Herhangi bir İdil bebek mağazasında vardır diye tahmin ediyorum. Ben Eminönü Mahmutpaşa'dan Hürriyet çarşısındaki mağazasından almıştım. Ürün şunun aynısı ama buradaki kumaş delikli değil, benim aldığım delikli incecik badi kumaşı gibi olanlardan:
    http://www.idilbaby.com/urun/4472-10lu-set_3241.aspx?CatId=136

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.