Perşembe, Kasım 18, 2010

Lacivert Şal Desenli Elbise

Önceden özel günleri kaçırmamaya dikkat ederdim, o güne mutlaka bir yazı yazar ve kurardım. Ama artık yapamıyorum birkaç aydır. Söyleyecek birkaç lafım olsa bile günü kaçınca önemi kalmıyor bana göre. Bayramı da bu şekilde kaçırdım maalesef.


Neyse, bu elbiseyi baya önce diktim aslında. En az iki aydır dolapta asılı duruyor. Yine karman çorman bir kalıptan oluşuyor. Üst kısmı 09.2010 Burda' sındaki 110 numaralı modelden, ön ve arka parçaların kalıbını çıkarıp göğüs altından kestim. Etek kısmını kendim kestim, astarladım. Astarın (lacivert penye kullandım) ucuna da kullandığım desenli tül kumaştan parça ekledim. Böylece eteği iki kat oldu. Etek uçlarına bebe overloğu yaptırdım, önceden bahsetmiştim eğer esneyen kumaşlarda bebe overloğunda esneterek yapılırsa bu şekilde kıvırcık bir sonuç elde ediliyor. Düz kumaşlarda bu sonuç olmuyor.
Fotoğrafları çektikten sonra akşam vakti çorapsız çıkmıştım o gün, bu hamilelik bir nevi menopoz bence :))


Lacivert Jean Ceket-Demstock outlet / babetler-?

6 yorum:

  1. çok şeker olmuşsun:) ne güzel yeteneğin var hamilelikte kıyafet derdin kalmıyor:)

    YanıtlaSil
  2. maşaallah ;) çok güzel ve çok şık görünüyorsun :))) iyi bayramlar

    YanıtlaSil
  3. laçin hanım merhaba,sizi hep takip ediyorum..çok cici bir stiliniz var ayrıca elbiseniz çok hoş olmuş,ceketlede ayrı bir havalı doğrusu:)umarım güzel bir hamilelik geçirirsiniz..benim kızımda 3,5 yaşında,keşke bende hamileyken böyle cici şeyler dikebilseydim,sevgiyle kalın..yasemin

    YanıtlaSil
  4. size herşey çok yakışıyor inşallah bebişinide cicileriyle görürüz

    YanıtlaSil
  5. Selammm! Önceee kot ceketle elbise çok şeker olmuş. Hamileliğinde de stilini koruyabilmen harika, çok fazla bir çeşitlilik yok hamile kıyafetlerinde galiba. Ben şu tam göbeğin üstünde baskılı olan (çıkmak isteyen bebek gibi falab :) ) tshirtlere bayılıyorum. Seni uzuuun zamandır takip ediyorum, ama bir ismim yoktu, kısaca söyliyeceim, seviyorum seni ve blogunu.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.