Cuma, Mayıs 22, 2009

Yorumlar ve Bir Abiye Elbise Daha

Önce tamamen başka bir konu var yazmam gereken : Hakaret içerikli yorumlar.



Birçok blogcu arkadaşa gelen adsız ve hakaret içerikli yorumları artık kafama takmamayı çok iyi bir şekilde öğrendim. Eskiden biraz da olsa üzülürdüm; neden böyle dedi, neden emek verdiğim birşey iğrenç olarak nitelendirildi diye. Şu an gelen yorumları bir çırpıda okuyup bu tarz yorumları ikinci defa bile okumadan siliyorum. Birşeyler üretmeye çabalayan ve bunları sergileyen blogcu arkadaşlara önerim de aynı yönde olacak, ikinci defa okumayın bile hemen silin. Neden diye de düşünmeyin, bu insanlar normal değil, kendileri üretemedikleri gibi emeğe saygıları yok maalesef.

Neyse asıl konuya gelelim. Pembe Abiye Elbise' mi biliyorsunuz satışa sunmuştum. Satıldı ama iade durumu oldu. Sanırım açıklamaları yeterince detaylı yazmamıştım. Suçu üzerime alıp iadeyi kabul ettim. Sonra bir mail geldi, Filiz'den. Beni takip ettiğini ve bu elbisenin kendisinin olmasını çok istediğini, mezuniyeti için giymeyi düşündüğünü yazmıştı. Ben de ona elbisenin bütün detaylarını yazdım, sonuçta terzi dikişi değildi ve birkaç eksiği olması normaldi. Filiz de kendisinin üzerinde oynayabileceğini söyledi. Ben de çok uygun bir fiyata gönderdim. Ve dün beni çok mutlu eden şu yorumu eklemiş yazının altına :



------------------------------------------------------------------------------------------
FİLİZ 21.05.09 at 20:17
Hala İnanamıyorum Artık Benim Olduğuna.
İnan ki dünyanın En Mutlu İnsanlarından Biri Oldum Sayende.
Gururla Taşıyacağım . Emeğine, Yüreğine Sağlık.

Üstelik Çok Uygun Fiyata Verdiğin İçin Çoooooooooooooooook Teşekkür Ederim.
Sevgilerimle

------------------------------------------------------------------------------------------



(fotoğrafları üzerine tıklayarak büyütebilirsiniz)


Bu yorum beni o kadar mutlu etti ki diğer bir abiyemi satışa sunmaya karar verdim. Sonuçta bunlar bir gün ve sadece birkaç saat giyiliyorlar.


Yeşil-Pembe Tek Omuz Elbise yine 38 beden. Yeşil kumaş tafta, pembe olan saten. Yandan fermuarlı (fermuarını değiştirdim) Omzunda pembe bir çiçek var, bunu saçınızda da kullanabilirsiniz. Belinde de pembe kuşak var. Dikişi amatör dikiştir, ama hiç eksiği yoktur.



gittigidiyor' a ekliyorum birazdan. (hiç giymediğim iki tane de ayakkabı var sanırım onlar da eklenecek)
Gittigidiyor linki : Turkuaz Yeşil ve Fuşya Pembe Elbise

1 yorum:

  1. Tek kelime ;
    Mükemmelsiniz :) Meyve veren ağaç herdaim taşlanıyor demekki. Yapılan olumsuz yorumlar sizin kıskanılası kadar başarılı olduğunuzu gösterir :)

    İlham kaynağım oldunuz , sitenizle ilk tanıştığımda santim santim inceledim :)
    Netice ;
    Sabaha karşı saat 4'de kadar fırfırlı bir bluz yaptım kendime :D Resminide yollamak nasip olur İnşallah :) Başarılarınızın devamını diliyorum ki hiç şüphem yok. Takipteyim herdaim :)

    Hoşçakalın :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.