Cuma, Mayıs 15, 2009

Kermes Fotoğrafları 2

Biluncum kermeste çektiğimiz fotoğrafları gönderdi, işte "aman ne satışı, biz eğlenmeye geldik" fotoğrafları...

Pembe-gri etek tam çatlak işi oldu ama çok rahat. Kermeste giymek için dikmiştim.

3 yorum:

  1. merhaba laçincim ben seni yeni takip medenlerdenim ama, bütün sayfalarını tek tek inceledim. Ben de senin gibi dikiş dikip bir şeyler üretmeye çalışan bir kızçeyim.Kermes fotoğraflarında ki beyaz dantel bluzunu çok beğendim. Hemen hemen aynı dantel kumaştan bende de var. İçinin astarını pembe kumaşla yapmak istiyorum. Bende senin gibi düğünlerde bembeyaz giyilmesini geline yapılan en büyük saygısızlık olarak gördüğüm için dikeceğim kıyafeti düğünlerde giymeyi planlıyorum. Bana kalıbını veya nasıl diktiğini anlatırsan çok memnun kalırım. :) Ayrıca da gerçekten çok güzel bir kadınsın.

    YanıtlaSil
  2. [...] elde ettim. İsteyen olursa yapım aşamalarını yazarım. Aslında bu kermeste giydiğim deli işi eteğin bir benzeri. Onu daha uzun yapmıştım ve biraz daha farklı bir teknik kullanmıştım. Kısa [...]

    YanıtlaSil
  3. ben sizi daha yeni kesfettm ve bayiiiiiiiiiildim.eteginizede bayildim,keske türkiyede olup satin alma firsatim olsaydi,almanyada yasiyorum ve malesef burda güzel bisi bulma imkanim yok,üstelik türbanliyimda,nasi anlatayim ya artik bundan son a sürekli takipcinizizim elimden geldigi kadariyla,bana o etegi satarmisiniz nolur yaaaa,piliiiiis:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.