Pazartesi, Mayıs 25, 2009

Haki ve Fuşya Elbise

Dikerken fotoğrafını yayınladığım haki ve fuşya elbisemi dün katıldığımız düğüne giydim. Çiftin şansına hava çok güzeldi, deniz kenarında olan düğün mekanında herkes rahatça oturabildi.



Elbise hem giyim hem de dikiş açısından çok rahat bir elbise oldu. Haki yeşil saten kumaş likralı olduğu için (F'ye teşekkürler) fermuar kullanmadım. Elbiseyi çift kat kumaştan dikip hazırladım böylece çok temiz bitti. Boş olan omuza fuşya bir bant atıp yaptığım obi kemerin içinden geçirdim. Bağlamasını hareketlendirmek için de bir şerit daha ekledim. Yandan bağlamalar ve çapraz bant bana biraz Ninjaları hatırlatsa da elbisemi çok severek giydim.

Altına bej ShoeTek ayakkabılarımı giydim, aynı renk şal ve kendi üretimim olan portföy çanta kullandım.

5 yorum:

  1. o depresif bendim :)

    YanıtlaSil
  2. elbise çok hoş olmuş bence, elinize sağlık, değişik ve dikkat çekici, aynı zamanda zarif.. tabii sahibinin düzgün fiziğiyle orantılı da bu durum..

    YanıtlaSil
  3. merhaba laçin sıkı bir takipcinin satende dikişe başladım daha çok acamiyim ve elbisene bayıldım hemen gidip aynı tarz kumaştan aldım ama bakmakla anlamadım eğer nasıl yaptığını yani kalıbı yayınlarsan çok mutlu olurum şimdiden çok teşekkürler....

    YanıtlaSil
  4. Merhaba;

    Tarzınız çok ho$ we el beceriniz mükemmel.

    Bu konuya denk geliyor ama alakasız sanırım, sormak istiyorum,bir çok yazınızda rastladım. "ShoeTek" ayakkabıların kalıpları nasıl sizden öğrenmek istiyorum.

    Yardımcı olursanız sewinirim.

    Kolay gelsin

    YanıtlaSil
  5. *neslihan: :))
    *pandora ve venticello: çok teşekkürler
    *doğa demirtaş: aklımda olsun, ilk fırsatta yayınlarım.
    *karadut: shoetek ayakkabıların kalıbı bana tam oluyor. ama hiç kapalı ayakkabı-bot almadım, hep açık ayakkabı aldım. en azından burnu açık o yüzden numarada sıkıntı olmadı

    YanıtlaSil

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Blogumda durmasını istemediğim eleştiriyi aşan yorumları onaylamıyorum.

lacheenorg@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.